به گزارش روابط عمومی اداره شیلات شهرستان تنگستان، جلسهای با حضور مدیر شیلات شهرستان، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان عامری، مدیران بنادر و مدیران عامل تعاونیهای صیادی بنادر رستمی و عامری برگزار شد تا مستندات دریاروی و مسائل قانونی مرتبط با صدور مجوز و خروج شناورهای صیادی به مقصد صید مورد بررسی قرار گیرد.
حبیبی، مدیر شیلات شهرستان تنگستان، هدف از برگزاری این جلسه را بررسی مشکلات دریاروی شناورهای صیادی و قوانین مرتبط با صید عنوان کرد و افزود: در این جلسه توضیحات لازم به مالکین شناورهای صیادی در خصوص علائم ناوگان صیادی، مناطق ممنوعه صید، شرایط کار ملوانان، هشدارهای هواشناسی و مشکلات زیرساختهای سامانهای ارائه شد و تبادل نظر صورت گرفت.
مدیران بنادر و مدیران عامل تعاونیهای صیادی نیز مسائل و مشکلات مرتبط با بنادر را مطرح کردند و مقرر شد با همکاری بخش خصوصی و پیگیریهای دستگاههای دولتی، موضوعات شناساییشده پیگیری و حل شود.
🗓بیست و ششم آبان ماه ۱۴۰۴
✍ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر
🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇
♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در واتس آپ
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq?mode=ems_copy_t
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در سروش
🌐 https://splus.ir/Shilat__bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir
♦️ کانال شیلات تنگستان
🆔https://eitaa.com/shilattangestan
♦️ سایت شیلات شهرستان تنگستان
🌐https://shilatbushehr.ir/category/tangestan-news/

اداره کل شیلات بوشهر وب سایت اطلاع رسانی