تیتر خبرها

تقدیر رئیس سازمان شیلات ایران از مدیرکل شیلات استان بوشهر

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر در آیینی رسمی، مهندس رستم‌پور، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، با اهدای لوح تقدیر از عقیل امینی، مدیرکل شیلات استان بوشهر به پاس تلاش‌ها و اقدامات مؤثر در زمینه‌ی توسعه همکاری‌های سازنده با شرکت پلیمر آریاساسول در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت و با هدف بازسازی و تقویت ذخایر آبزیان خلیج فارس، قدردانی کرد.

در متن این لوح تقدیر آمده است: سپاس و قدردانی صمیمانه خود و جامعه بهره‌بردار بخش آبزیان را از تلاش‌های ارزشمند و دلسوزانه جنابعالی و همکاران ارجمندتان برای مساعی در حفظ، بهسازی و پایداری ذخایر ارزشمند آبزیان آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس از طریق توسعه زیستگاه‌های مصنوعی دریایی را اعلام و ارج می‌نهیم. بی‌شک توسعه پایدار در بهره‌برداری از منابع طبیعی کشور مرهون مشارکت اجتماعی تمامی بخش‌های مرتبط در صیانت از آن‌ها بوده و شایسته تقدیر است. سلامتی، توفیق و سربلندی روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال آرزومندیم.

این تقدیر در چارچوب همکاری مشترک شیلات استان بوشهر و شرکت پلیمر آریاساسول انجام شده است؛ تفاهم‌نامه‌ای که با هدف احیای ذخایر آبزیان، توسعه زیستگاه‌های طبیعی و ترویج مشارکت صنایع در حفاظت از محیط‌زیست دریایی منعقد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *