تیتر خبرها

اخبار شیلات بوشهر:رشد ۳۰ درصدی جهش صادرات آبزیان ایران در سال جاری

رئیس سازمان شیلات ایران، از رشد چشمگیر ۳۰ درصدی صادرات آبزیان در سال جاری و از تدوین برنامه‌های جدید برای توسعه بازارهای بین‌المللی جدید خبر داد.

حمزه رستم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر برنامه شیلات ایران برای توسعه تولید و صادرات آبزیان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: شیلات ایران با اجرای برنامه‌های جامع، به دنبال تحقق دو هدف کلان افزایش تولید داخلی و توسعه بازارهای صادراتی است. این برنامه‌ها با محوریت کیفیت، فناوری‌های نوین و حمایت از تولیدکنندگان طراحی شده‌اند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی توسعه مزارع پرورش آبزیان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: افزایش 20 درصدی ظرفیت پرورش ماهی و میگو با نوسازی مزارع موجود و احداث مجتمع‌های جدید پرورش میگو در استان‌های جنوبی تا پایان امسال در دستور کار قرار دارد.

وی بهینه‌سازی فرآیندها از جمله استفاده از سیستم‌های هوشمند تغذیه و مانیتورینگ آب در مزارع و اجرایی شدن پروژه‌های تحقیقاتی برای بهبود نرخ رشد و کاهش تلفات را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به برنامه صادرات آبزیان از رشد چشمگیر 30 درصدی صادرات آبزیان در سال جاری خبر داد و گفت: صادرات ماهی، میگو و خاویار در سال 1403 نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

رستم‌پور روسیه، چین و کشورهای حوزه خلیج فارس را مقاصد اصلی صادرات آبزیان دانست و خاطرنشان کرد: رایزنی برای ورود به بازارهای جدید اروپایی و آسیای شرقی در دست اجراست.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در کشورهای هدف برای معرفی محصولات باکیفیت ایرانی خبر داد و بیان کرد و با تأکید بر کیفیت و استانداردها تصریح کرد: تمام محصولات صادراتی مطابق با سخت‌گیرانه‌ترین استانداردهای بین‌المللی تولید می‌شوند.

وی ادامه داد: استفاده از فناوری‌های نوین در پرورش و بسته‌بندی، عامل اصلی موفقیت در بازارهای جهانی است.

رئیس سازمان شیلات ایران حمایت از تولیدکنندگان را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: تسهیلات کم‌بهره برای نوسازی مزارع پرورش ماهی و میگو در دسترس قرار گرفته است و دوره‌های آموزشی برای به‌روزرسانی دانش فنی فعالان این صنعت برگزار می‌شود.

رستم‌پور با اشاره به استراتژی‌های صادراتی ادامه داد: تنوع بخشی به بازارها و هدف‌گذاری برای ورود به 5 بازار جدید اروپایی و آسیایی در سال جاری و برگزاری 10 نمایشگاه تخصصی بین‌المللی با مشارکت فعال تولیدکنندگان ایرانی در دستور کار قرار دارد.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣

❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐 https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

دوره آموزشی مدیریت بحران در اسکله های صیادی شهرستان تنگستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره شیلات شهرستان تنگستان صبح امروز دوره آموزشی مدیریت بحران در …

همکاری‌های دریایی در مسیر توسعه پایدار؛

✅ دکتر عیسی گلشاهی معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات ایران با ناخدا …

🔰امروز سه شنبه مورخه ۱۴۰۴/۲/۳۰ جلسه ای با حضور معاون محترم صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر و کارشناسان اداره کل بنادر ودریانوردی در محل دفتر مدیر شیلات شهرستان بوشهر برگزار گردید.

🔹به گزارش روابط عمومی اداره شیلات شهرستان بوشهر ،دراین جلسه در خصوص مدیریت پسماند شناورهای …

🔰مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در بخش دلوار

✅ مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت آیت الله شهید «رئیسی» و شهدای خدمت در مسجد …

📸📸 گزارش تصویری از

⬅️ برگزاری کلاس آموزشی اطفا حریق با حضور رئیس اداره شیلات شهرستان گناوه و مدیرعامل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *