تیتر خبرها

آبزی‌پروری محور تامین امنیت غذایی/ تغییر نگرش مردم به سمت آبزی‌مصرفی ضرورت دارد

سیدحسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران:
🔸 با تغییر در نوع نگرش مردم باید به سمت آبزی‌مصرفی حرکت کنیم که فرهنگ‌سازی، ارزان‌سازی و مصرف آسان آبزیان از مولفه‌های ضروری در این راستاست.

🔸قرار گرفتن پروتئین آبزیان در کنار سایر پروتئین‌ها دارای فرصت‌ها و چالش‌های متفاوتی است که با تشکیل کمیته امنیت غذایی نقشه راه مشخص‌تر خواهد شد.

🔸وجود بازار تخصصی آبزیان همراه با کشف قیمت، که علاوه بر دارا بودن انواع محصولات، همیشه در دسترس باشد و خریداران بتوانند مایحتاج خود را همچون سایر پروتئین‌ها تامین کنند، مساله دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐 https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

📸📸📸📸 گزارش تصویری

⬅️ بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور ، مهندس حسینی …

از کتاب «روایت بی‌قراری» که به قلم غلامعباس احمدی نوشته شده است، رونمایی شد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عصر دیروز با حضور سرهنگ پاسدار علی غضنفری …

حضور نمایندگان اداره کل شیلات استان بوشهر در جلسه تعاملات صیدگاههای مشترک بین بوشهر و خوزستان:

🔹 به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر دیروز چهارشنبه مورخه نوزدهم دی ماه جلسه …

معاون آبزی پروری شیلات استان از صدور ۱۶ مجوز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سال جاری خبر داد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر ظهر دیروز علی قوام پور معاون آبزی پروری …

تحقق تولید ۱/۴ میلیون تن محصول شیلاتی/ دانش بنیان‌ها پای کار بیایند

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از لزوم نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان‌ در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *