تیتر خبرها

آبزی‌پروری محور تامین امنیت غذایی/ تغییر نگرش مردم به سمت آبزی‌مصرفی ضرورت دارد

سیدحسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران:
🔸 با تغییر در نوع نگرش مردم باید به سمت آبزی‌مصرفی حرکت کنیم که فرهنگ‌سازی، ارزان‌سازی و مصرف آسان آبزیان از مولفه‌های ضروری در این راستاست.

🔸قرار گرفتن پروتئین آبزیان در کنار سایر پروتئین‌ها دارای فرصت‌ها و چالش‌های متفاوتی است که با تشکیل کمیته امنیت غذایی نقشه راه مشخص‌تر خواهد شد.

🔸وجود بازار تخصصی آبزیان همراه با کشف قیمت، که علاوه بر دارا بودن انواع محصولات، همیشه در دسترس باشد و خریداران بتوانند مایحتاج خود را همچون سایر پروتئین‌ها تامین کنند، مساله دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐 https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

معاون وزیر و سرپرست سازمان شیلات ایران در نخستین نشست صمیمانه خود با معاونان، مدیران ستادی و استانی سازمان شیلات امروز ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ گفت:

❇️از آنجا که وزیرجهاد کشاورزی برصداقت و شفاف سازی و ارائه آمارواقعی تاکید دارند،ضرورت دارد …

کاشت بیش از ۱۰۰۰ هزار اصله نهال حرا توسط طبیعت دوستان و جامعه شیلاتی در گناوه :

به گزارش روابط عمومی اداره شیلات شهرستان گناوه عبدالمجید امینی رئیس اداره شیلات شهرستان گناوه …

اظهار اميدواري براي پيشي گرفتن سهم شيلات از توليدات كشاورزي

با تقويت بخش خصوصي سهم شيلات از توليدات كشاورزي پيشي خواهد گرفت. به گزارش روابط  عمومي …

سکان سازمان شیلات ایران در دستان حمزه رستم پور

✅با حضورمعاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، مشاور وزیر و رئیس حراست …

ده پروژه شیلات استان در ایام دهه مبارک فجر افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر از افتتاح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *