تیتر خبرها

اخبار شیلات بوشهر:💠 به مناسبت هفته دفاع مقدس عملیات اجرایی دو طرح تکثیر و نرسری ماهیان دریایی در شهرستان تنگستان آغاز شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عصر امروز سوم مهر ماه همزمان با هفته دفاع مقدس با حضور دکتر محمدی زاده استاندار بوشهر ، دکتر باستین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل شیلات استان، فرماندار شهرستان تنگستان، برخی از مدیران کل دستگاه اجرایی استان و دیگر اعضا عملیات اجرایی دو طرح تکثیر و نرسری ماهیان دریایی در شهرستان تنگستان آغاز شد.

عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر در این مراسم با اشاره به برنامه های شیلات استان بوشهر در جهت افزایش تولید در صنعت نوپای پرورش ماهی در قفس در استان گفت: پرورش ماهی از سال ۱۳۹۶ با ظرفیت ۲۵۰ تن در آب های استان بوشهر آغاز گردید و امروز با گذشت ۷ سال این ظرفیت به ۱۲۷۵۰ تن رسیده و در حال حاضر ۸۹ قفس در دریا نصب شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر تصریح کرد : به زودی با افتتاح فاز دیگری از مگاپروژه پرورش ماهی در قفس استان که با همت اوقاف اجرا شده است، ظرفیت ۱۰۰۰ تن نیز به این ظرفیت اضافه و این عدد به ۱۳۷۵۰ تن خواهد رسید.

امینی در رابطه با ظرفیت اشتغال به وجود آمده در بخش پرورش ماهی در قفس گفت تا امروز ۴۲۵ نفر بصورت مستقیم در این زمینه اشتغال زایی شده است.

امینی کمبود بچه ماهی را یکی از مهم ترین چالش های این صنعت عنوان کرد و افزود: کمبود بچه ماهی موجب شده قفس های پرورش ماهی نتوانند با ظرفیت کامل تولید داشته باشند.

وی ادامه داد : در همین راستا در سال گذشته دو طرح تکثیر و نرسری ماهیان دریایی کلنگ زنی شده است و خوشبختانه امروز نیز دو طرح دیگر عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

امینی در رابطه با ظرفیت تولید این دو طرح گفت: یکی از این دو طرح امروز با ظرفیت ده میلیون قطعه بچه ماهی دریایی و طرح دیگری نیز با ظرفیتی به اندازه پنج میلیون قطعه خواهد بود که انشالله با افتتاح این دو طرح در سال های آتی ۱۵ میلیون قطعه بچه ماهی دریایی به ظرفیت تولید استان افزوده خواهد شد.

عقیل امینی همچنین در پایان از آغاز عملیات اجرایی پروژه دیگری در شهرستان دیلم خبر داد و گفت: به زودی و در همین ماه پروژه دیگری نیز در راستای تکثیر و نرسری ماهیان دریایی در شهرستان دیلم کلنگ زنی خواهد شد.

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐 https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

📸📸📸📸 گزارش تصویری

⬅️ بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور ، مهندس حسینی …

از کتاب «روایت بی‌قراری» که به قلم غلامعباس احمدی نوشته شده است، رونمایی شد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عصر دیروز با حضور سرهنگ پاسدار علی غضنفری …

حضور نمایندگان اداره کل شیلات استان بوشهر در جلسه تعاملات صیدگاههای مشترک بین بوشهر و خوزستان:

🔹 به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر دیروز چهارشنبه مورخه نوزدهم دی ماه جلسه …

معاون آبزی پروری شیلات استان از صدور ۱۶ مجوز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سال جاری خبر داد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر ظهر دیروز علی قوام پور معاون آبزی پروری …

تحقق تولید ۱/۴ میلیون تن محصول شیلاتی/ دانش بنیان‌ها پای کار بیایند

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از لزوم نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان‌ در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *