تیتر خبرها

بررسی و پیگیری موضوع ساخت بازار فروش آبزیان در دستور کار شیلات استان بوشهر قرار گرفت:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر بمنظور بررسی و ایجاد راهکار برای همکاری و جذب سرمایه‌گذار جهت احداث بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی جلسه ای با حضور عقیل امینی مدیرکل شیلات استان، معاون برنامه ریزی، معاونت صید و دیگر اعضا در دفتر مدیرکل شیلات استان برگزار شد.

دکتر امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر بر اهمیت همکاری میان بخش‌های مختلف و جذب سرمایه‌گذاران با تجربه در زمینه آبزیان تأکید کرد .

وی ادامه داد : دولت و مقامات محلی آمادگی دارند تا از طریق ارائه مشوق‌های مالی و تسهیلات قانونی، زمینه‌سازی لازم برای جذب سرمایه‌گذاران را فراهم آورند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر تصریح کرد: این اقدامات می‌تواند به تسریع در روند احداث بازار آبزیان نقش بسزایی داشته باشد و در نهایت به ارتقاء اقتصاد منطقه و ایجاد اشتغال پایدار منجر شود.

دکتر امینی خطاب به اعضا جلسه گفت: نیاز است با تشکیل کمیته‌ای مشترک، نسبت به بررسی و ارزیابی پیشنهادات ارائه شده و تدوین یک برنامه عملیاتی برای جذب سرمایه‌گذاران اقدام شود.

عقیل امینی همچنین بر موضوع پیشبرد اهداف توسعه‌ای و ایجاد فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاری در صنعت آبزیان تأکید کرد و گفت: امید است که با همکاری و تلاش مشترک، گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته شود.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

???????????????????????????????????????????? ????

❇️ با ما همراه باشید????????????

♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
???? https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال شیلات بوشهر در واتس اپ :
???? https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
????https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

استقرار ۴۰۰ عدد سازه زیستگاه مصنوعی در هفته دولت سال جاری:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز مرتضی بحرانی رئیس سازمان …

تصویب ۹۰۰ میلیارد ریال برای ساماندهی ۳ بندر صیادی استان بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر از تصویب ۹۰۰ میلیارد ریال برای ساماندهی ۳ بندر صیادی استان …

افتتاح طرح پرورش ماهی در استخرهای بتنی در هفته دولت:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز مرتضی بحرانی ریاست سازمان …

گزارش تصویری از

بازدید مرتضی بحرانی ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان و عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر …

ازدید از طرح‌های نوین پرورش ماهی در شهرستان دیر استان بوشهر: سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد ریالی در استخرهای پیش‌ساخته و بتنی

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز مرتضی بحرانی رئیس سازمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *