تیتر خبرها

اخبار شیلات بوشهر:
مدیرکل شیلات استان بوشهر از استقبال خوب بازدیدکنندگان از دومین نمایشگاه ملی تخصصی صنایع شیلاتی بوشهر خبر داد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر عقیل امینی عصر دیروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه صنایع شیلاتی بوشهر با بیان اینکه به لطف خدا استقبال از این نمایشگاه خیلی خوب بوده است، گفت: قطعا برگزاری چنین نمایشگاه تخصصی نقش مهمی در موضوع اقتصاد دریامحور و بهره‌وری در بخش های مختلف شیلات خواهد داشت.

عقیل امینی خاطرنشان کرد: 75 شرکت از ۱۶ استان کشور در حوزه های مختلف تخصصی شیلات مانند تجهیزات ، خوراک آبزیان، صید و صیادی ، هوشمند سازی، صادرات، ماهیان زینتی ، جلبک، صدف های خوراکی و مرواریدساز و … در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی ادامه داد: فناوری‌های مدرن و کنترل هوشمند محیط پرورش آبزیان نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

عقیل امینی با بیان اینکه ظرفیت‌هایی که در نمایشگاه ارائه شده است این نوید را داده است ظرفیت‌های داخلی تمام نیازمندی‌های شیلات را برآورده می کند.

عقیل امینی در رابطه با برنامه های که در این نمایشگاه برگزار شده است گفت: پنل های آموزشی خوبی در بخش های مختلف پرورش ماهی در قفس، تکثیر و پرورش میگو ، جلبک و صدف خوراکی و مروارید ساز با حضور اساتید و فعالین آبزی پرور کشور همزمان با این نمایشگاه برگزار شد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر به برگزاری برنامه جشنواره طبخ میگوی پرورشی اشاره کرد و افزود این جشنواره نیز با استقبال خوب بازدیدکنندگان قرار گرفت و میگوی پرورشی به شکل های مختلف کبابی ، پلومیگو، میگو خشک ، سوخاری و … در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر در آخر به برگزاری هرساله این نمایشگاه اشاره کرد و افزود : هر ساله در همین بازه زمانی نمایشگاه تخصصی صنایع شیلاتی به مدت چهار روز برگزار خواهد شد.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣

❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

مسعود صابرفرد از پرورش دهندگان میگوی استان بوشهر به‌عنوان پرورش دهنده میگو نمونه کشوری انتخاب شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر مسعود صابرفرد به‌عنوان پرورش دهنده میگو نمونه کشوری انتخاب …

پرورش ۱۰۰ هزار تن ماهی در برنامه هفتم

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به توسعه طرح‌های پرورش ماهی در قفس در سواحل …

معاون وزیر جهاد کشاورزی از تدوین شهر مولد در حاشیه شهرهای ساحلی کشور خبر داد و گفت: با نگاه اقتصاد دریامحور این طرح‌ها با هدف استقرار جمعیت در کنار دریا، تولید محصولات آبزیان پرورشی، اشتغال‌زایی و درآمدزایی اجرایی شده است

سیدحسین حسینی ظهر امروز در نشست با فعالان عرصه پرورش آبزیان در تنگستان با تبریک …

بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور از ظرفیت های شیلاتی استان بوشهر

🔹 معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، در سفر به استان بوشهر، امروز ۲۵ …

📸📸📸📸 گزارش تصویری

⬅️ بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور ، مهندس حسینی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *