گسترش زمینه های همکاری میان شیلات ایران و فنلاند

فنلاند ظرفیت های بسیار بزرگی برای همکاری های شیلاتی دارد که باید بدان پرداخته شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران امروز18 دی ماه برای نخستین بار با خانم دکتر آباد سفیر ج.ا.ایران در فنلاند، دیدار و گفت و گو کرد.

سید حسین حسینی به گسترش زمینه های همکاری میان شیلات دو کشورتاکید کرد و گفت: فنلاند ظرفیت های بسیار بزرگی برای انتقال فناوری در عرصه های فرآوری، بسته بندی، بهره برداری از ضایعات، حفظ و بهبود کیفیت پس از صید دارد که می توان از تجارب شرکتها و موسسات مرتبط استفاده کرد.
وی همچنین تعهد کشورهای اروپایی برای کمک به ارتقاء توانایی شرکتهای صادرکننده آبزیان به این کشور را فرصتی برای استفاده از این ظرفیتها برشمرد و افزود: با توجه به افزایش تقاضای مصرف آبزیان در فنلاند، گونه های مختلفی از آبزیان ایران قابلیت صادرات به این کشور را دارند که میگو مهمترین آنها است.
حسینی تاکید کرد: امکان تبادل نظر و همکاری پیرامون تخم چشم زده قزل آلا و ماهیان خاویاری نیز وجود دارد.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣

❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

💠 بازدید سرپرست سازمان شیلات ایران از مجموعه تکثیر و نرسری بچه ماهی راموز شهرستان تنگستان:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر ظهر امروز بیست و پنجم بهمن ماه مهندس …

📸📸 گزارش تصویری از

⬅️ بازدید سرپرست سازمان شیلات ایران از اسکله عامری شهرستان تنگستان به گزارش روابط عمومی …

⬅️ ملاقات سرپرست سازمان شیلات ایران با صیادان روستای گلستان و لاور ساحلی شهرستان دشتی

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز بیست و پنجم بهمن ماه مهندس …

گزارش تصویری از

⬅️ بازدید سرپرست سازمان شیلات ایران از اسکله دلوار شهرستان تنگستان به گزارش روابط عمومی …

جلسه شورای معاونین و مدیران شیلات استان بوشهر با حضور سرپرست سازمان شیلات ایران برگزار شد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر شورای هماهنگی معاونین و مدیران شیلات استان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *