تیتر خبرها

استفاده از ظرفیت نخبگان گامی مؤثر در توسعه صنعت شیلات استان:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر ، صبح امروز یکشنبه پانزدهم مردادماه ، دکتر امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر با دکتر میروکیلی سرپرست بنیاد نخبگان استان بوشهر و مهندس فرزام معاون بنیاد نخبگان استان بوشهر در محل دفتر مدیرکل شیلات ملاقات کردند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر در این ملاقات با اشاره به اینکه الگوسازی و تکریم نخبگان و سرآمدان، بسترسازی برای نخبه پروری است، گفت: نخبگی مسیری است که افراد در آن بعد از شناسایی، هدایت، توانمندسازی و اثرگذاری به نقطه‌ای می‌رسند که باید از آن‌ها الگوسازی شده و به نسل جوان معرفی شوند.

عقیل امینی در ادامه به ظرفیت طلایی قرارگیری استان بوشهر در کنار خلیج فارس اشاره کرد و افزود خلیج فارس فرصتی به نام «اقتصاد دریا» را برای این استان پدید آورده است که با ظرفیت سنجی، برنامه محوری و هدف گذاری درست می‌توان چرخه این اقتصاد را به حرکت آورد که نقش شیلات در این مسیر بر کسی پوشیده نیست.

امینی استفاده از ظرفیت نخبگان برای گام برداشتن در مسیر توسعه صنعت شیلات را مهم دانست و افزود: افزایش استفاده از این ظرفیت می تواند موجب رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال و در نهایت افزایش تولید ناخالص داخلی به عنوان اقتصاد دریا محور را به دنبال داشته باشد.

دکتر امینی به استفاده از فن آوری روزی دنیا در صنعت شیلات مخصوصا آبزی پروری اشاره کرد و افزود کشورهای پیشرفته در علم و تکنولوژی توجه ویژه‌ای به نهاد علم دارند و کشورهایی موفق خواهند بود که از ظرفیت نخبگان به خوبی استفاده کنند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر به مسیرهای جدید و روبه رشد شیلات استان مانند پرورش ماهی در قفس و استخرهای پیش ساخته، پرورش جلبک، کرم نرئیس، صدف خوراکی، زالو ، ماهیان زینتی و همچنین گسترش صنایع تبدیلی مانند فرآیندهایی چون عمل‌آوری و فرآوری در بسته‌بندی‌های مناسب بمنظور جلوگیری از خام فروشی محصولات شیلاتی اشاره کرد و افزود استفاده از ظرفیت نخبگان می تواند کمک ویژه و شایانی به شیلات استان در جهت توسعه این بخش ها داشته باشد.

در ادامه سیده آزاده میروکیلی این ملاقات را فرصتی مناسب بمنظور بیان مسائل و دغدغه‌های نخبگان مرتبط با حوزه های مختلف شیلات دانست و تصریح کرد: مهمترین دغدغه ما افزایش نقش نخبگان در بخش های مختلف اجرایی کشور است.

نقش بازویی مشورتی استفاده از نخبگان، طرح دستیار نخبگان، مسائل مربوط به اعطاء تسهیلات به جامعه نخبگان، حضور و تأثیر نخبگان در مجموعه‌های علمی و صنعتی، لزوم توجه به اقتصاد دانش‌بنیان و حمایت از شرکت‌های نوپای دانش‌محور از اهم موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣

❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

💠 تیم شیلات استان بوشهر به مرحله فینال مسابقات فوتسال جام فجر راه یافت:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر تیم فوتسال شیلات استان بوشهر به …

💠 مراسم جشن نیمه شعبان در اداره کل شیلات استان بوشهر برگزار شد:

🔹 به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر ظهر امروز به همت دفتر …

اخبار شیلات بوشهر:افتتاح فاز سوم بزرگترین مجتمع پرورش ماهی در قفس های دریایی :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عصر امروز بیست و پنجم بهمن ماه مهندس …

❇️ بازدید سرپرست سازمان شیلات ایران از پروژه شهر مولد شیلاتی دلیران

مهندس رستم‌پور از روند پیشرفت پروژه شهر مولد شیلاتی دلیران بازدید کرد. به گزارش روابط …

💠 بازدید سرپرست سازمان شیلات ایران از مجموعه تکثیر و نرسری بچه ماهی راموز شهرستان تنگستان:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر ظهر امروز بیست و پنجم بهمن ماه مهندس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *