به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز دکتر محمدی زاده استاندار بوشهر به همراه دکتر امینی مدیرکل شیلات بوشهر از اولین طرح تکثیر و پرورش صدف خوراکی در کشور بازدید کردند. دراین مرکز گونه صدف ساکوستراکوکولاتا تکثیر و پرورش داده می شود.
صدف ساکوستراکوکولاتا:
صدف چروک، نامی است که برای این گونه صدف ازخانواده اوستروییده و گونه ساکوستراکوکولاتا می باشد. این گونه بیشتر در آب دریا و آب های شور یافت میشود. این جانوران دوپوسته آهکی دارند که تن نرمشان را دربرگرفته است. جیره مورد استفاده آنها ریزمغذی های پلانکتونی است که توسط آبشش ها غربال می شود. ماهیچه های نیرومند آن ها دو پوسته را بهم متصل می کند.
این گونه در بخش جزرومدی نوار ساحلی یافت می شود که اغلب به رنگ خاکستری مایل به بنفش قابل مشاهده است.که بصورت قلوه سنگ چسبیده به صخره های مناطق جزرومدی قابل مشاهده است.(مناطق طبیعی)
مصارف این گونه علاوه بر بخش خوراکی، جهت درمان ضایعات نخاعی، جلوگیری از سرطان پروستات، جلوگیری از آب مروارید چشم، درمان زخم و آکنه، تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. همچنین در بخش آرایشی و بهداشتی جهت تولید ماسک صورت و مو، جلوگیری از ریزش و سفیدی مو و همچنین جلوگیری از چروکی پوست می توان نام برد.
در تولید زینک، ویتامین بی و کلسیم مورد استفاده است.
پودرپوسته حاوی 35درصدکلسیم است که جهت تهیه پودرکلسیم برای جلوگیری ازپوکی استخوان همچنین این پودرجهت تهیه یکی ازپرکاربردترین اقلام جیره دام وطیورمی باشد.
ونهایتاجهت صنعت تصفیه فاضلاب شهری وپساب مزارع پرورشی مانندمیگومی کاربردبسزایی دارد.
♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
? https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
?https://shilatbushehr.ir/