تیتر خبرها

عملیات اجرایی مجتمع تکثیر و نرسری ماهی پرورشی در کلات تنگستان با 100 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ظرفیت تولید 5 میلیون قطعه بچه ماهی با حضور استاندار بوشهر آغاز شد.

احمد محمدی‌زاده در آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع تکثیر و نرسری ماهی پرورشی در کلات تنگستان با بیان اینکه این طرح‌ها زمینه توسعه و پیشرفت استان را بیش از پیش فراهم می‌کند اظهار داشت: رویکرد انقلاب اسلامی یک اقتصاد محلی و ملی مبتنی بر مزیت‌های یک کشور، امنیت غذایی، استقلال اقتصادی است و تمام کشور در این مسیر حرکت و استان بوشهر در این جهت تلاش می‌کند.

وی پرورش ماهی در قفس و آبزی‌پروری را یکی از مزیت‌های استان بوشهر دانست و بیان کرد: باید در این جهت تمام زنجیره‌های ارزش آن ایجاد کنیم.

استاندار بوشهر اضافه کرد: خوشبختانه زنجیره صنعت پرورش میگو در حال تکمیل شدن است و از مرحله مولد تا تولید بچه میگو در استان فراهم و اکنون این استان تولیدکننده مولد میگو عاری از بیماری است.

محمدی‌زاده  از تولید لارو میگو در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: پس از تولید بچه میگو، در استخرها پرورش داده می‌شود و پس از برداشت، فرآوری و صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه خوراک میگو پرورشی در کارخانه‌های داخلی استان بوشهر تولید می‌شود خاطر نشان کرد: در این صنعت و زنجیره ارزش کمبودهایی وجود دارد که در حال جبران شدن است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه بخشی از خوراک میگو پرورشی استان بوشهر از دیگر استان‌ها وارد می‌شود تصریح کرد: صنعت پرورش ماهی در قفس یک صنعت جدید است که باید زنجیره ارزش آن تکمیل شود.

محمدی‌زاده نخستین زنجیره ماهی پرورشی را تولید بچه ماهی دانست و ادامه داد: نخستین برداشت ماهی پرورشی سی‌باس در قفس در شهرستان تنگستان انجام و محصول آن صادر شد.

استاندار بوشهر با تاکید بر طراحی قفس‌های پرورش ماهی در خلیج فارس با ظرفیت کوچک‌تر گفت: تولید پرورش ماهی در قفس با ظرفیت 10 تا 15 هزار تن طراحی و اجرایی شود چراکه این طرح فرصت اشتغال در روستاهای ساحلی استان بوشهر فراهم می‌کند.

محمدی‌زاده طراحی و ساخت قفس پرورش ماهی 10 تا 15 هزار تنی در استان را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در استان بوشهر 44 روستای ساحلی وجود دارد که قفس یا سایز کوچک می‌تواند زمینه تولید پرورش ماهی در قفس در اعماق 8 تا 9 متری دریا را فراهم کند.

وی پرورش ماهی در حوضچه‌های ساحلی را از دیگر ظرفیت‌های استان بوشهر دانست و خاطر نشان کرد: اجرایی شدن طرح پرورش ماهی در اراضی ساحلی به مساحت 200 تا 300 هکتار در  دستور کار قرار دارد که این اراضی برای تولید و سرمایه‌گذاری به مردم واگذار می‌شود.

♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی mobin

مطلب پیشنهادی

گزارش تصویری مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران شیلات استان بوشهر همزمان با دهه کرامت و میلاد حضرت امام رضا ( ع)

مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران شاغل در شیلات بوشهر ، همزمان با دهه کرامت و …

دکتر قوام پور سرپرست گروه پرورش ماهی در سیستم قفس شد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر دکتر قوام پور طی حکمی از …

برگزاری جلسه کمیته ساختار و فنآوری‌های مدیریتی:

کمیته ساختار و فنآوری‌های مدیریتی شیلات استان به منظور بررسی اولیه درخواست‌های سرمایه‌گذاری در پسکرانه …

توقیف دو فروند قایق بدون هویت به دلیل تخلف ترال:

صبح امروز ۱۴۰۲/۰۳/۰۳ به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر سرهنگ غلامی فرمانده …

اطلاعیه:
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر از ممنوعیت صید ماهی حلوا سفید به مدت ۴۵ روز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر ، بیژن ساسانی پور معاون صید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *