طرح پرورش میگو دلوار 3 در ایام دهه مبارک فجر افتتاح میشود:

دکتر امینی سرپرست اداره کل شیلات استان بوشهر در سومین سفر شهرستانی خود با لطفی  فرماندار شهرستان تنگستان دیدار و در رابطه با مسائل شیلاتی در این شهرستان گفتگو کرد. وی همچنین از افتتاح 50 هکتار از  طرح پرورش میگو دلوار 3 شهرستان تنگستان ، در ایام دهه مبارکه فجر خبر داد.

 امینی در ادامه شهرستان تنگستان را قطب آبزی پروری استان خواند و اشاره کرد ظرفیت های خوبی در شهرستان تنگستان برای رونق آبزی پروری وجود دارد و نیاز است با توجه به روند کاهش ذخیره آبزیان به سمت آبزی پروری حرکت کنیم تا علاوه بر افزایش تولید، به بازسازی ذخایر آبزیان ارزشمند خلیج فارس کمک کنیم.  امینی عنوان کرد میزان تولید میگو پرورشی کشور در سال 1401 بالغ بر 61 هزار تن بوده است که سهم این استان از میزان تولید میگوی پرورشی بیش از 38 هزار تن است.

لطفی فرماندار شهرستان تنگستان گفت: فعالیت‌های اشتغال‌زا در تنگستان حمایت شود و این شهرستان از ظرفیت های ساحلی خوبی برای توسعه صنایع شیلاتی برخودار است و این ظرفیت ها باید برای مردمان بومی شهرستان استفاده شود.

درباره ی mobin

مطلب پیشنهادی

ملاقات مردمی مدیرکل شیلات استان بوشهر در شهرستان گناوه برگزار شد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر همزمان با سفر یک روزه مدیرکل …

دیدار مدیرکل شیلات استان بوشهر با امام جمعه شهرستان گناوه:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز ششم آذر ماه سال …

دیدار فرماندار شهرستان گناوه و مدیرکل شیلات استان بوشهر:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر امروز ششم آذر در محل فرمانداری …

واردات میگوی مولد از آمریکا به بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: با پیگیری های صورت گرفته واردات میگوی مولد از هاوایی …

برگزاری نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی آبزیان

نمایشگاه آبزیان در بوشهر از 19 تا 22 دی ماه 🔹به گزارش روابط عمومی اداره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *