تیتر خبرها

روشن شدن چراغ آبزی پروری در دیر:

جلسه بررسی و هماهنگی صدور مجوز شهرک شیلاتی دمیگز و جبرانی شهرستان دیر با حضور یونس باربرز فرماندار شهرستان دیر، عقیل امینی سرپرست اداره کل شیلات استان بوشهر، جمعی از مسئولین مربوطه و متقاضیان پرورش میگو تشکیل شد.

 در این جلسه، یونس باربرز با اشاره به ظرفیت های ممتاز اقتصادی شهرستان دیّر، افزود: بهره برداری از اراضی ساحلی شهرستان جهت راه اندازی مزارع پرورش آبزیان می تواند علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و افزایش امنیت عمومی سواحل، موجب رونق صادرات و ارزآوری برای کشور گردد. فرماندار دیّر ادامه داد: در سفر ریاست محترم جمهوری به استان، عملیات اجرایی طرح های اقتصادی شاخصی در شهرستان آغاز خواهد شد.

 عقیل امینی سرپرست اداره کل شیلات استان بوشهر با اشاره به تعریف دو سایت پیشران در مجموعه شیلات برای شهرستان دیّر، خاطرنشان کرد: استان بوشهر قطب اول پرورش میگو است و در حال حاضر بیشترین تولید میگوی پرورشی کشور در  استان بوشهر صورت می گیرد. امینی ادامه داد : اراده جمعی مسئولان استان بوشهر بر این است که این پروژه تقویت و زمینه سرمایه گذاری و اشتغال و تولید در این شهرستان فراهم شود.

در پایان این جلسه با موافقت اعضای حاضر مقرر شد در رابطه با اراضی واقع در محدوده سایت های جبرانی و دمیگز اداره کل شیلات استان بوشهر نسبت به پیگیری صدور مجوزهای مربوطه این دو سایت توسط مراجع ذیصلاح پیگیری نماید و فرمانداری شهرستان دیر نیز زیرساخت های لازم از جمله برق رسانی به این دو طرح را پیگیری کند. 

♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر

https://eitaa.com/shilatbushehr

درباره ی mobin

مطلب پیشنهادی

ذخیره‌سازی یک میلیارد بچه میگو در ۲۴۵۰ هکتار اراضی پرورشی استان بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به عملیات پرورش میگو در اراضی ساحلی این استان …

مجمع عمومی فوق العاده شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهر:

آگهی تشکیل مجمع عمومی فوق العاده شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهرتاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۳/۱۰به …

گزارش تصویری مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران شیلات استان بوشهر همزمان با دهه کرامت و میلاد حضرت امام رضا ( ع)

مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران شاغل در شیلات بوشهر ، همزمان با دهه کرامت و …

دکتر قوام پور سرپرست گروه پرورش ماهی در سیستم قفس شد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر دکتر قوام پور طی حکمی از …

برگزاری جلسه کمیته ساختار و فنآوری‌های مدیریتی:

کمیته ساختار و فنآوری‌های مدیریتی شیلات استان به منظور بررسی اولیه درخواست‌های سرمایه‌گذاری در پسکرانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *