تیتر خبرها

بازدید سرپرست اداره کل شیلات استان بوشهر از جزیره شیف: 

به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات استان بوشهر، عقيل اميني سرپرست اداره کل شيلات استان بوشهر عصر دیروز سه شنبه ٦ دي ماه به اتفاق اردشير ياراحمدي معاون برنامه ريزي و منابع، سید جمال الدین ايران محبوب رييس اداره فني و مهندسی اداره كل شيلات بوشهر ،محمد زارعي سرپرست اداره شيلات شهرستان بوشهر و محمد كارگر رييس اتحاديه تعاوني هاي صيادي، از محل پهلوگیری شناور های صیادی در جزيره شيف بازديد کردند. 

محمد زارعي كه به تازگي بعنوان سرپرست اداره شيلات شهرستان بوشهر منصوب شده است گفت در اين جزيره ١۰٧ فروند لنج صيادي وجود دارد در زمینه صید و صیادی مشغول فعالیت هستند وي در ادامه به تشریح مسائل و مشکلات موجود در این اسکله از جمله نبود محل پهلوگیری لنج های صیادی و سوختگیری در این اسکله پرداخت و افزود شناور های صيادي موجود در این اسکله از لحاظ ظرفيت و ميزان صيد، نقش مهمي در اشتغال زایی و درآمد منطقه دارند. 

محمد کارگر گفت: شغل بيشتر مردم اين جزيره در عرصه ي صيد و صيادي است و در سالهاي اخير طرح پرورش ميگو در سواحل اين جزيره اجرايي شده است. او  همچنین ساخت اسکله صیادی در این جزیره را حق صیادان خواند و افزود ساخت اسکله صیادی زمینه ساز احداث کارخانه ها یخ ،بسته بندی و  فرآوری محصولاتی شیلاتی است که می تواند نقش بسزایی در اشتغال زایی داشته باشد.

در پایان عقيل اميني گفت موضوع ساخت اسکله در دیدار چند روز گذشته با فرماندار شهرستان بوشهر پیگیری شد و مقرر شد فرمانداری این موضوع را در سفر بعدی رئیس جمهور به این استان پیگیری کند. 

وی در ادامه اظهار اميدواري مبني بر حل مشكل ساخت اسكله براي صيادان اين جزيره و خواستار تحقق مطالبات آنان شد.

جزيره ماسه اي شيف در دوازده كيلومتري شمال غرب بوشهر و شش كيلومتري بندر بوشهر قرار دارد.

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

مسعود صابرفرد از پرورش دهندگان میگوی استان بوشهر به‌عنوان پرورش دهنده میگو نمونه کشوری انتخاب شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر مسعود صابرفرد به‌عنوان پرورش دهنده میگو نمونه کشوری انتخاب …

پرورش ۱۰۰ هزار تن ماهی در برنامه هفتم

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به توسعه طرح‌های پرورش ماهی در قفس در سواحل …

معاون وزیر جهاد کشاورزی از تدوین شهر مولد در حاشیه شهرهای ساحلی کشور خبر داد و گفت: با نگاه اقتصاد دریامحور این طرح‌ها با هدف استقرار جمعیت در کنار دریا، تولید محصولات آبزیان پرورشی، اشتغال‌زایی و درآمدزایی اجرایی شده است

سیدحسین حسینی ظهر امروز در نشست با فعالان عرصه پرورش آبزیان در تنگستان با تبریک …

بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور از ظرفیت های شیلاتی استان بوشهر

🔹 معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، در سفر به استان بوشهر، امروز ۲۵ …

📸📸📸📸 گزارش تصویری

⬅️ بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور ، مهندس حسینی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *