مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: مجوز بهره‌برداری از نخستین حوضچه صیادی مردمی ساز این استان واقع در روستای جزیره جنوبی شهرستان گناوه صادر شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، محمد شکیبی نسب در تشریح این خبر اظهار کرد: همچنین با نصب ۲ دستگاه چراغ بر روی دهانه ورودی اولین حوضچه صیادی مردم ساز استان بوشهر، ایمنی تردد شناورها به این حوضچه تامین‌ شده است.

 وی بیان کرد: در جریان سفرمعاون امور دریایی و مشاور مدیر عامل سازمان به روستای جزیره جنوبی( شهرستان گناوه) تامین ایمنی تردد شناور ها به حوضچه بندر صیادی این روستا به عنوان مطالبه مهم مردمی در دستور کار اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر قرار گرفت.

 وی بیان کرد: در این راستا پس از انجام تشریفات لازم، ۲ دستگاه چراغ دریایی سبز و قرمز چشمک زن بر روی بیکن های شمالی و جنوبی این حوضچه نصب شد تا ایمنی شناورهای ورودی به حوضچه مردمی‌ساز روستا بخوبی تامین شود.

شکیبی نسب یادآور شد: حوضچه صیادی روستای جزیره جنوبی، با مدیریت دهیار فعال‌وپر تلاش این روستا(آقای محمود تبادار) وحمایت سازمان شهرداری دهیاری های کشور، کمک های مالی ساکنین این جزیره وقایق داران، احداث شده است. 

 وی یادآور شد: در ساخت این حوضچه،  فرایند های قانونی رعایت گردیده و از سازمان بنادر ودریانوردی مجوز احداث و بهره برداری دریافت شده است.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

💠 دیدار مدیرکل شیلات استان بوشهر با فرمانده پایگاه مرزبانی شهرستان گناوه :

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر …

ملاقات مدیرکل شیلات استان بوشهر با امام جمعه شهرستان گناوه:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر در ادامه سفر یک روزه عقیل …

💠 مناقصه مطالعات پروژه اسکله جزیره شمالی برگزار شده است:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز عقیل امینی مدیرکل شیلات …

📸📸 گزارش تصویری

⬅️ بازدید عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر ، یاسر سلیمانی رئیس حراست شیلات استان …

💠 سرپرست شیلات شهرستان گناوه معارفه شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان صبح امروز طی مراسمی با حضور عقیل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *