تیتر خبرها

ممنوعیت صید ماهی شوریده در صیدگاه‌های خوزستان و بوشهر

خوزستان مدیر کل شیلات خوزستان از ممنوعیت صید ماهی شوریده از ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۰ در صیدگاه‌های استان خوزستان و بوشهر خبر داد.

فتح الله ابوعلی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تحقیقات علمی انجام شده توسط پژوهشکده آبزی‌پروری جنوب کشور و تصمیم کمیته مدیریت صید استان، صدور مجوز صید ماهی شوریده از ۱۷اسفندماه ۱۴۰۰ ممنوع شده و صید، حمل، تخلیه و بارگیری اینگونه در کلیه صیدگاه‌ها و بنادر صیادی استان‌های خوزستان و بوشهر نیز از تاریخ ۲۶ اسفندماه به مدت یک ماه ممنوع خواهد بود .

وی افزود: این تصمیم، به دلیل آغاز فصل تخم‌ریزی اینگونه ماهی با ارزش، اتخاذ شده است تا به این ترتیب از وارد شدن صدمات جبران ناپذیر به ذخایر با ارزش آبزیان جلوگیری شود.

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: ماهی شوریده یکی از ماهیان تجاری و با ارزش اقتصادی با تقاضای زیاد برای مصرف است که در سال‌های اخیر به علت صید بی رویه و غیرقانونی و به تبع آن کاهش ذخایر، با روند کاهشی رو به رو بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *