اعلام زمان شروع صید ماهی مرکب در آب‌های استان بوشهر

براساس آخرین بررســی‌های انجام شـده توسط پژوهشـکده میگوی کشورو با انجام گشت تحقیقاتی بررسی ذخایر ماهی مرکب در آب هاي اسـتان بوشــهر، زمان بازگشایی صـیـد ماهی مرکب در آب هاي اســتان بوشــهر روز سه شــنبه مورخ ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ پیشـنهاد گردید.

🔺ماهی مركب از آبزيان كوتاه عمر بوده كه مانند ساير گونه هاي كوتاه عمر به صيد بی رويه و نوسانات زيست محيطي حساس می باشد ولي قادر است در مدت زمان كوتاهی تجديد نسل كرده و ذخایر آن احيا شود.

🔺در اوایل  فصل پائیز، ماهی مرکب جهت تخم‌ریزی به سواحل آب های ایرانی خلیج فارس مهاجرت می کند، اما گله های این آبزیان از اوایل فصل زمستان به نحو چشمگیری در آب های استان های بوشهر و خوزستان دیده می شوند.

🔺 با توجه به اینکه خوشه های سفید رنگ تخم های این آبزی روی دیواره های گرگور مشاهده شده است، به منظور حفـاظت از ذخایر این ماهی در زمان آزاد سازی صید، پیشنهاد می شود صیادان از بکارگیری گرگور در محدوده آب‌های ساحلی خودداری کنند.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

مسئول امور شیلاتی عسلویه معرفی شد:

ه گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز سه شنبه در طی …

برگزاری دوره آموزشی بهداشت و بیماری های ماهیان دریایی:

دوره اموزشی تخصصی با عنوان بهداشت و بیماری های ماهیان دریایی  ساعت ده صبح روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ با ارائه جناب آقای دکتر قاجاری از اداره کل دامپزشکی و با حضور معاون ابزی پروری ، رئیس گروه پرورش ماهی در قفس

جلسه شورای اقامه نماز و جلسه بزرگداشت دهه مبارک فجر در اداره کل شیلات استان بوشهر

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر، روز یکشنبه جلسه شورای اقامه نماز و جلسه بزرگداشت دهه مبارک فجر در اداره کل شیلات استان بوشهر باحضور دکتر امینی سرپرست اداره کل شیلات استان بوشهر و حجت الاسلام احمدرضایی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و اعضا شورای نماز در دفتر مدیرکل برگزار شد.

بازدید معاون صید اداره کل شیلات استان بوشهر از خور فراکه:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز یکشنبه بهزاد حیدری معاون …

معاون توسعه آبزي پروري سازمان شيلات ايران تاكيد كرد: خاويار دريايي تنها از دو منبع مجاز است

خاوياري كه توسط شركت هاي پرورش دهنده داراي ثبت ، نشان و مجوز و يا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *