۱۶ نفر از کارکنان شیلات بوشهر بازنشسته شدند

رئیس اموراداری شیلات بوشهر گفت : از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶ نفر از کارکنان شیلات بوشهر بازنشسته شده اند و این تعداد تا پایان سال به بیش از ۳۰ نفر بالغ خواهد شد .

فاطمه گرگانی با اشاره به اینکه این کارکنان مطابق ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری بازنشسته شده اند اظهار داشت : علیرغم نیاز جدی به بهره گیری از خدمات این کارکنان اما به دلیل وجود الزامات قانونی ادامه همکاری با آنان میسر نشد ، بنابراین جهت طی مراحل بازنشستگی به سازمان تامین اجتماعی استان بوشهر معرفی شدند .

گرگانی با اظهار به اینکه تاکنون سهمیه جذب این اداره کل در آزمون آتی سازمان اداری و استخدامی بدلیل عدم تامین اعتبار تخصیص نیافته است اعلام کرد : انتظار می رفت با پذیرش ۳۸ نفر سهمیه جدید و ۷ نفر باقیمانده از آزمون استخدامی سال ۹۷ ، کارشناسان جدید جایگزین شوند اما فعلاً با مشکل عدم تامین اعتبار مواجه شده است.

تعداد نیروی انسانی شیلات بوشهر طی ۳ دهه اخیر و در پی واگذاری فعالیت های تصدی زیر بخش شیلات به بخش های غیر دولتی از ۱۰۰۰ نفر به ۱۳۵ نفر و تا پایان سال جاری به کمتر از ۱۰۰ نفر خواهد رسید.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

❇️ استقبال سازمان شيلات ايران از حضور سرمايه گذاران پرورش ماهي در قفس

رییس سازمان شیلات ایران: رويكرد سازمان شيلات، تقويت بخش خصوصي و برون سپاري است و …

از اول اردیبهشت ماه صید ماهی مرکب در استان بوشهر ممنوع شد

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر بیژن ساسانی پور ، معاون صید و بنادر …

💠 جلسه ملاقات مردمی مدیرکل شیلات استان بوشهر برگزار شد :

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر امروز سه‌شنبه نوزدهم فروردین ماه جلسه …

انتصاب مديركل دفتر مركزي حراست سازمان شيلات ايران

به موجب حكمي از سوي معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران،هادي حسني به عنوان …

از اول اردیبهشت طرح «توربست» در استان بوشهر اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز جلسه کمیته مدیریت صید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *