تیتر خبرها

استاندار بوشهر:پرورش ماهی و میگو و تولید خرما از محصولات مهم و استراتژیک استان بوشهر است

 استاندار بوشهر با اشاره به جایگاه این استان در اجرا طرح‌های آبزیپروری و خرما خواستار تشکیل قرارگاه تخصصی سیاست‌گذاری پرورش ماهی، میگو و تولید خرما در استان بوشهر شد.

استاندار بوشهر با اشاره به جایگاه این استان در اجرا طرح‌های آبزیپروری و خرما خواستار تشکیل قرارگاه تخصصی سیاست‌گذاری پرورش ماهی، میگو و تولید خرما در استان بوشهر شد.

دکتر احمد محمدی‌زاده در نشست با تولیدکنندگان مولد میگو پرورشی استان بوشهر ظرفیت‌های این استان در عرصه تولید محصولات مختلف کشاورزی و شیلات را برشمرد و اظهار داشت: این استان از توانمندی بالایی در اجرا طرح‌های پرورشی آبزیان و خرما است که قطب تولید این محصولات شناخته می‌شود.

وی باتأکید بر فراهم شدن زیرساخت‌های پرورش آبزیان و تسریع در اجرا پروژه‌های عمرانی این عرصه گفت: مولد میگو یکی از زیرساخت‌های مهم در پرورش میگو محسوب می‌شود که باید در این زمینه اقدامات لازم در عرضه تولید لارو میگو عاری از بیماری انجام شود.

استاندار بوشهر پرورش ماهی و میگو و تولید خرما را از محصولات مهم و استراتژیک استان بوشهر دانست و تصریح کرد: برای سیاست‌گذاری در پرورش ماهی، میگو و تولید خرما لازم است قرارگاه تخصصی با حضور تولیدکنندگان و کسانیکه در این عرصه فعالیت می‌کنند تشکیل شود.

محمدی‌زاده حل مشکلات تولید محصولات یاد شده را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: باید بر اساس مطالبات تولیدکنندگان راهکارهای اساسی تدوین و عملیاتی شود.

وی تقویت مراکز تحقیقاتی کشاورزی و پژوهشکده میگو را یک ضرورت دانست و افزود: در ‌تولید مولد میگو عاری از بیماری مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان امری مهم و ضروری است.

استاندار بوشهر باتأکید بر تولید میگو پرورشی بر اساس تکنولوژی و فناوری‌های نوین تصریح کرد: اکنون تولید میگو پرورشی در هر هکتار به‌صورت متوسط ۴ تن و لازم است با استفاده از تکنولوژی جدید راندمان تولید افزایش یابد.

محمدی‌زاده، واگذاری اراضی ساحلی برای پرورش میگو را منوط به استفاده از تکنولوژی جدید دانست و تأکید کرد: شرط واگذاری زمین ساحلی برای پرورش میگو استفاده از روش‌های فوق متراکم و متراکم است که تولید این آبزی تا چند برابر افزایش می‌دهد.

وی بیان کرد: باید شرایطی فراهم شود تا پرورش‌دهنده میگو سالانه ۲ بار از استخر میگو پرورش دهند و محصول برداشت کنند.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

📸📸📸📸 گزارش تصویری

⬅️ بازدید دکتر عبدالعلی زاده نماینده رئیس جمهور در اقتصاد دریا محور ، مهندس حسینی …

از کتاب «روایت بی‌قراری» که به قلم غلامعباس احمدی نوشته شده است، رونمایی شد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عصر دیروز با حضور سرهنگ پاسدار علی غضنفری …

حضور نمایندگان اداره کل شیلات استان بوشهر در جلسه تعاملات صیدگاههای مشترک بین بوشهر و خوزستان:

🔹 به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر دیروز چهارشنبه مورخه نوزدهم دی ماه جلسه …

معاون آبزی پروری شیلات استان از صدور ۱۶ مجوز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سال جاری خبر داد :

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر ظهر دیروز علی قوام پور معاون آبزی پروری …

تحقق تولید ۱/۴ میلیون تن محصول شیلاتی/ دانش بنیان‌ها پای کار بیایند

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از لزوم نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان‌ در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *