کشف ۳۴۸ کیلوگرم انواع آبزیان در آبهای ساحلی تنگستان

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر از کشف ۳۴۸ کیلوگرم آبزیان شامل ۳۲۹ کیلوگرم میگو و ۱۹ کیلوگرم ماهی مرکب از یک فروند قایق فاقد مجوز صید در آبهای ساحلی تنگستان خبر داد .

سرهنگ قدرت اله حاتم وند با اعلام این خبر اظهار داشت : واحد گشت این یگان در ۱۰ مایلی عامری تعداد یک فروند قایق فاقد مجوز صید را همراه ناخدا و ۲ نفر ملوان خروجی از اسکله بوالخیر در حال صید غیر مجاز ترال مشاهده و آن را توقیف کردند که علاوه بر انواع آبزیان ریز و نابالغ ، یک رشته تور ترال ، یک جفت تخته صید و ۲ حلقه طناب نیز از آن کشف و پرونده به مراجع قضائی تحویل شد.

سرهنگ حاتم وند صید آبزیان ریز از جمله میگو با تور ترال در این فصل را علاوه بر ایراد خسارت شدید به ذخائر آبزیان ، ضربه به اقتصاد صید و معیشت صیادان ساحلی ذکر کرد و از صیادان خواست تا با رعایت مقررات صیادی زمینه بهره مندی خود و نسل آینده از مزیت های این فعالیت را فراهم سازند .

فعالیت غیرمجاز بیش از ۳ هزار فروند قایق فاقد مجوز با انواع ابزار غیر استاندارد در فصول ممنوعه به کاهش میزان صید و گرانی ماهی دامن زده است .

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

رونمایی از اطلس شیلاتی تحت‌وب استان بوشهر در نهمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات IFEX2025

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر در جریان برگزاری نهمین نمایشگاه بین‌المللی …

گزارش تصویری

از 📸📸⬅️ از غرفه اداره کل شیلات استان بوشهر در نهمین نمایشگاه بین المللی شیلات،آبزیان، …

اخبار شیلات بوشهر:💠 رونمایی از کتاب «شانکی؛ هدیه‌ای از دل دریا» در غرفه اداره کل شیلات استان بوشهر در نمایشگاه IFEX2025

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر غرفه اداره کل شیلات استان بوشهر …

گزارش تصویری

📸📸⬅️ بازدید دکتر احمدی نماینده مردم شریف دیر، کنگان، جم و عسلویه و رئیس کمیسیون …

گزارش تصویری

اخبار شیلات بوشهر:💠 حضور اداره‌کل شیلات استان بوشهر در نهمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات IFEX2025 به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *