تیتر خبرها

ارائه برنامه های اولویت دار شیلات بوشهر به استاندار جدید

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت : همچون سایر دستگاههای اجرائی برنامه های اولویت دار شیلات استان نیز تهیه و به استانداری بوشهر ارسال شده تا در اختیار استاندار جدید قرار گیرد .

علی بازدار با اشاره به اولویت بهره برداری از طرح های بزرگ تولیدی نیمه تمام در حوزه آبزی پروری در برنامه های ارائه شده به استاندار جدید بوشهر اظهار داشت : زمینه دستیابی به تولید ۵۰ هزارتن میگو  و ۱۰ هزارتن ماهی پرورشی با سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شده و با حمایت دولت در برخی از زمینه ها از جمله تامین شبکه برق و تسهیلات مورد نیاز آنان طی دو سال آتی بتدریج در مدار تولید قرار خواهند گرفت .

بازدار تکمیل ، بهسازی و بهره برداری از ۷ بندر نیمه تمام در حوزه صیادی را از دیگر موارد پیشنهادی اعلام کرد و عنوان داشت : لازمه تثبیت ظرفیت های تولیدی ایجاد شده از جمله اشتغال در حوزه صیادی تسریع در بهره برداری از این بنادر است که امیدواریم با حمایت استاندار و بهره گیری از ظرفیت های قانونی بودجه این خواسته تحقق یابد .

مدیرکل شیلات استان بوشهر ۲۰ درصد سهم صادرات آبزیان کشور را متعلق به این استان اعلام کرد و ادامه داد : عدم وجود پایانه صادراتی از جمله مشکلات حوزه تجارت آبزیان در استان است که احداث آن نیازمند تسهیلات ارزی است و بایستی برای رفع این کمبود نیز چاره اندیشی شود .

طی ۵ سال اخیر تولید آبزیان در استان بوشهر با افزایش ۱۰ هزارتن مواجه بوده و تداوم آن در کوتاه مدت به ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری جدید نیاز دارد .

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

ذخیره‌سازی یک میلیارد بچه میگو در ۲۴۵۰ هکتار اراضی پرورشی استان بوشهر

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به عملیات پرورش میگو در اراضی ساحلی این استان …

مجمع عمومی فوق العاده شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهر:

آگهی تشکیل مجمع عمومی فوق العاده شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهرتاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۳/۱۰به …

گزارش تصویری مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران شیلات استان بوشهر همزمان با دهه کرامت و میلاد حضرت امام رضا ( ع)

مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران شاغل در شیلات بوشهر ، همزمان با دهه کرامت و …

دکتر قوام پور سرپرست گروه پرورش ماهی در سیستم قفس شد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر دکتر قوام پور طی حکمی از …

برگزاری جلسه کمیته ساختار و فنآوری‌های مدیریتی:

کمیته ساختار و فنآوری‌های مدیریتی شیلات استان به منظور بررسی اولیه درخواست‌های سرمایه‌گذاری در پسکرانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *