تیتر خبرها

تقدیر مدیرکل شیلات استان بوشهر از رئیس روابط عمومی در روز ملی روابط عمومی و ارتباطات

مدیرکل شیلات استان بوشهر به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز ملی روابط عمومی و ارتباطات از اردشیر یاراحمدی رئیس روبط عمومی و اکبر غریبی کارشناس این واحد با تقدیم لوح تقدیر و هدیه تشکر و قدردانی کرد .

علی بازدار در مراسمی که با حضور معاونین و مسئولین واحدهای اداری شیلات تشکیل شد با اشاره به نقش ارزشمند روابط عمومی در اطلاع رسانی فعالیت های شیلاتی تصریح کرد : حضور موثر روابط عمومی در افتتاح طرح های ملی وزارت جهاد کشاورزی با حضور رئیس جمهور , وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران نشان داد که دستاوردهای شیلات استان بوشهر با تلاش روابط عمومی میتواند در ابعاد ملی نیز مطرح و مورد توجه قرار گیرد .

بازدار از کارکرد روابط عمومی به مثابه روح فعالیت های سازمان و آینه تمام نمای انتظارات و توقعات مردم یاد کرد و اظهار داشت : امیدوارم در سالی که به نام «تولید , پشتیبانی ها و مانع زدائی ها» مزین شده است روابط عمومی به عنوان یکی از ارکان مهم تأثیرگذار در امر اطلاع رسانی و امیدآفرینی بتواند بیش از پیش در راستای اهداف شیلات ایفای نقش کند .

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

مجمع

آگهی دعوت تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهر در تاریخ 12 / 09 / 1403

جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان …

رئيس سازمان شيلات: براي تامين پروتئين جامعه، توسعه آبزي پروري ضروري است

🔹 رئيس سازمان شيلات گفت: با توجه به افزايش جمعيت جهاني، بالا بردن سهم آبزيان …

حسین درشته خواه به عنوان سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر معرفی شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز با حضور سرهنگ دیده ور فرمانده …

برگزاری کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، مراقبت انسانی سندرمیک بیماری تب دانگ در اداره کل شیلات استان بوشهر:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، …

ملاقات مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران

✅ سردار پایداری مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امروز ۱۵ مهر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *