مـــواد لازم :
برنــــج 4 پیمانه
میگوی تمیزشده 400 گرم
پــــیاز 2 عدد
زرشک 2 پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
ادویه ، فلفل سیاه ، نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری.
طرز تهـــیه :
ابتدا برنج را آبکش نموده وکناربگذارید . پیاز را خلالی خرد کرده وتفت دهید.میگوی تمیز شده را به آن افزوده و10 دقیقه صبرنمایید تامیگوها نرم شود ( از میگوی سایز توسط استفاده شود)
ادویه جات ، فلفل سیاه ونمک را افزوده وهم بزنید ودرآخرزرشک های شسته شده را به آن اضافه کنید وازموادآماده شده لابلای برنج ریخته وزعفران دم کرده را روی برنج بریزید. به مدت 20 دقیقه صبرکنید تابرنج دم بکشدو برای ته دیگ آن می توانید ازسیب زمینی ورقه شده با کنجد استفاده نمایید .