طرز تهیه ماهی شكم پر

مواد لازم :

ماهی1 عدد
گشنیز خرد شده250 گرم
پیاز خرد شده1 عدد
سیر خرد شده250 گرم
تمبرهندیبه میزان لازم
گردو50 تا 100 گرم
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
ماهی شکم پر

طرز تهیه:

– ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

– مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

– سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.

– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

– درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

– مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکته :

– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.

– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

1-mahi-shekam-por
ماهی شکم پر

درباره ی sadeghd

مطلب پیشنهادی

9244226_6811

دوپیازه میگو

مواد لازم : میگو تمیز شده          250 گرم    سیب زمینــی           2 عــدد رب گوجه فرنگی           …

9425600_7615-1

ماکارونی میگو

میگو وخواص آن : میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب …

0207460_5349

میگو پلوبا زرشک

مـــواد لازم : برنــــج                                4 پیمانه میگوی تمیزشده      …

hou15105

آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو

میگو یکی از آبزیانی است که گوشتش فواید بسیاری برای سلامتی و بدن دارد. پاک …

42

پاک کردن میگو- تصویری

میگو از جمله پروتئین های دریایی است که طرفداران زیادی دارد . بنا به نحوه طبخ آن 2 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.