تیتر خبرها

شناوران متخلف در تور یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر؛ ۴ شناور متخلف در آب‌های بوشهر توقیف شدند:

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل شیلات استان بوشهر در ادامه گشت‌های کنترلی و اقدامات نظارتی یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان، چهار فروند شناور صیادی متخلف در آب‌های استان بوشهر متوقف و از ادامه فعالیت غیرقانونی آن‌ها جلوگیری شد.

سرهنگ دوم محسن منفردیان، فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر، با اعلام این خبر گفت: در جریان پایش و رصد شناورهای صیادی در دریا، سه فروند لنج صیادی متعلق به استان‌های همجوار به همراه یک قایق بدون هویت شناسایی و به دلیل انجام صید ممنوعه ترال و همچنین صید به روش محاصره‌ای و تخطی از حریم‌های صیدگاهی توقیف شدند.

وی افزود: در بازرسی از این شناورها، تجهیزات صید غیرمجاز شامل ۳ جفت تخته ترال لنج، ۱۰ رشته تور ترال، ۲ دستگاه موتور برق، ۶ عدد پروژکتور و حدود ۹۰۰ کیلوگرم انواع آبزیان کشف و ضبط شد.

به گفته وی، بلافاصله پس از توقیف، برای هر چهار شناور پرونده تخلف صیادی تشکیل و جهت رسیدگی قانونی به مراجع قضایی و کمیسیون تخلفات صیادی ارسال شده است. فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر در پایان با تأکید بر استمرار برخورد با متخلفان اظهار داشت: این یگان با استفاده از تمام ظرفیت‌های انسانی و عملیاتی خود، مقابله با صید غیرمجاز و حفاظت از ذخایر آبزی را با جدیت دنبال خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *