در نشست کمیته فنی آبزی پروری شیلات استان بوشهر که با حضور مدیر کل و سایر اعضای این کمیته تشکیل شد چشم انداز صنعت پرورش میگو در سال ۱۴۰۰ مورد بحث و بررسی اعضاء قرار گرفت .
معاون آبزی پروری شیلات بوشهر با اشاره به اینکه در این نشست به چگونگی تامین لارو مورد نیاز کارگاههای پرورش میگو پرداخته شد اظهار داشت : تولید فصل گذشته در سایه بروز بیماری کرونا و تحریم در موقعیت دشواری قرار گرفت که تاخیر در ورود کارشناسان مراکز تکثیر , تاخیر در ترخیص نهاده های غذای لاروی از گمرک , مشکل تامین مولد و پائین بودن کیفیت مولدین و افزایش قیمت نهاده های تولید , بروز بیماری لکه سفید و مشکل صادرات آن تنها بخشی از آن بود .
صغری اشرف با بیان اینکه مشکلات فصل گذشته موجب شده تا مدیران مراکز تکثیر از هم اکنون به آماده سازی و تامین امکانات مورد نیاز بپردازند اظهار داشت : خوشبختانه همه مراکز تکثیر پیش مولدین مورد نیاز خود را تهیه کرده و از دامپزشکی خواسته اند از ورود مولد آلوده از سایر استان ها جلوگیری کند .
اشرف از اعلام آمادگی پژوهشکده میگو برای تامین ۱۰ هزار جفت مولد میگوئی خبر داد که از نظر فنوتیپ بهسازی و آماده عرضه به کارگاههای تکثیر میگو هستند.
معاون آبزی پروری شیلات بوشهر همچنین از نظارت همزمان دامپزشکی و شیلات بر ذخیره سازی لارو در مزارع پرورش خبر داد و افزود : به منطور جلوگیری از ذخیره سازی غیر استاندارد لارو در استخرهای پرورشی تمهیداتی اندیشیده خواهد شد و مزرعه داران در صورت تخلف با جرائم سنگینی مواجه می شوند که محرومیت از یک یا چند فصل تولید بخشی از آن است . شیلات بوشهر مطابق با اهداف پیش بینی شده در برنامه ششم , برنامه ریزی برای تولید ۳۰ هزارتن میگوی پرورشی در سال ۱۴۰۰ را آغاز کرده است