تیتر خبرها

تحقق تولید ۱/۴ میلیون تن محصول شیلاتی/ دانش بنیان‌ها پای کار بیایند

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از لزوم نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان‌ در توسعه صنعت شیلات و نیز تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران به نقل از ایانا؛ سید حسین حسینی در حاشیه سومین رویداد و نمایشگاه فناوری‌های نوین کشاورزی که روز سه‌شنبه مورخ ۱۸ دی‌ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: تمام فعالیت‌های کشاورزی و دامپروری با واسطه آب، در صنعت شیلات دسته‌بندی می‌شوند که این نشان‌دهنده میزان بالای پیچیدگی این حوزه است.
وی افزود: با توجه به تنوع گونه‌ای در آبزی پروری، صید و صیادی و نیز صنایع تبدیلی، نیاز مبرم به رسوخ دانش و شرکت‌های دانش بنیان برای حل مسائلی از قبیل تامین نهاده‌ها، افزایش تولید در واحد سطح، اقدامات حین تولید و پس از تولید، فرآوری‌ مخصولات، ارزان‌سازی و قابل پذیرش کردن پروتئین آبزیان برای ذائقه مردم، به شدت احساس می شود. در حال حاضر در ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان، اتفاقات خوبی در حوزه شیلات رقم خورده است و چیزی حول و حوش ۵۳ شرکت دانش بنیان در این حوزه تجاری سازی شده‌اند.
رئیس سازمان شیلات ایران ادامه داد: نیازهای ما در کمیته مشترک سازمان شیلات، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با مدیریت سازمان تحقیقات آموزش ترویج کشاورزی مورد طرح و بررسی قرار گرفته که امیدواریم در مسیرهای پیش تولید، حین تولید و پس از تولید، اتفاقات خوبی در بحث جهش تولید و توسعه عمودی یا افزایش تولید در واحد سطح، و همچنین موضوع مهم کاهش ضایعات و افزایش ارزش با ایجاد پالایشگاه‌های مناسب برای استخراج پروتئین رقم بخورد.
حسینی با اشاره به فعالیت دانش‌بنیان‌ها در خصوص گیاهان آبزی گفت: در دنیا ۳۵ میلیون تن تولید گیاهان آبزی محقق شده است؛ ولی ما در حال حاضر، در شروع کار هستیم. با این وجود اقدامات خوبی در این حوزه، از جمله پرورش جلبک‌ها در کشور انجام شده است. از این‌رو در همین شروع کار، نیاز به پای کار آوردن شرکت دانش‌بنیان برای توسعه این ظرفیت وجود دارد.
وی تولید ماهی‌ زینتی را یک موضوع اساسی برای درآمدزایی از دانش قلمداد کرد و ادامه داد: توجه به دستور رئیس جمهور، با توجه به ظرفیت‌های شیلات، امیدواریم در کنار شرکت‌های دانش بنیان، رسوخ دانش در این صنعت بسیار پیچیده و دانش‌پذیر محقق شود.

تحقق برنامه هفتم پیشرفت با تکیه بر دانش‌بنیان‌ها 

 رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه بر اساس تکلیف قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، در سال ۱۴۰۷، تولید محصولات شیلاتی باید به ۱/۸ میلیون تن برسد، افزود: در حال حاضر تولید ۱/۴ میلیون تن محصولات شیلاتی محقق شده که از این میان، ۷۷۸ هزار تن از محل صید و ۶۴۰ هزار تن از محل آبزی پروری حاصل شده است؛ البته بر اساس برنامه هفتم، این اعداد باید به ۸۵۰ هزار تن تولید از محل صید، و ۹۵۰ هزار تن از محل آبزی‌پروری برسند که برای تحقق این هدف، معرفی گونه‌های قابلیت تکثیر و پرورش بسیار حائز اهمیت است.
وی اضافه کرد: در بحث نهاده ها، از جمله خوراک آبزیان و تامین بچه ماهی و موضوعاتی از این قبیل، لازم است، شرکت‌های دانش‌بنیان با تعهد و تخصص بیشتری پای کار بیایند.  

فن‌آوری در خدمت توسعه پرورش قزل‌آلا

حسینی در پاسخ به سوال خبرنگار ایانا در ارتباط با شرایط تولید ماهی قزل‌آلا با توجه به محدودیت منابع آب شیرین در کشور گفت: ماهی قزل‌آلا در حال حاضر به سفره مردم معرفی شده، و کیفیت آب در آبزی‌پروری از اهمیت بالایی برخوردار است. در حال حاضر بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند ماکرو فیلتر برای تصفیه آب، و استفاده از نانو حباب برای تزریق اکسیژن زیر ۲۰۰ نانومتر حائز اهمیت است که با تکیه بر این فناوری‌ها، با همین وضعیت امکان افزایش تولید قزل آلا تا دو برابر وجود خواهد داشت. 

❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر

🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇

♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐 https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/

درباره ی مشک آبادی

مطلب پیشنهادی

معاون وزیر و سرپرست سازمان شیلات ایران در نخستین نشست صمیمانه خود با معاونان، مدیران ستادی و استانی سازمان شیلات امروز ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ گفت:

❇️از آنجا که وزیرجهاد کشاورزی برصداقت و شفاف سازی و ارائه آمارواقعی تاکید دارند،ضرورت دارد …

کاشت بیش از ۱۰۰۰ هزار اصله نهال حرا توسط طبیعت دوستان و جامعه شیلاتی در گناوه :

به گزارش روابط عمومی اداره شیلات شهرستان گناوه عبدالمجید امینی رئیس اداره شیلات شهرستان گناوه …

اظهار اميدواري براي پيشي گرفتن سهم شيلات از توليدات كشاورزي

با تقويت بخش خصوصي سهم شيلات از توليدات كشاورزي پيشي خواهد گرفت. به گزارش روابط  عمومي …

سکان سازمان شیلات ایران در دستان حمزه رستم پور

✅با حضورمعاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، مشاور وزیر و رئیس حراست …

ده پروژه شیلات استان در ایام دهه مبارک فجر افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر از افتتاح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *