در راستای افزایش فرهنگ آبزی مصرفی وآشنایی با روش طبخ ماهیان ارزان قیمت، تهیه مسابقات آشپزی با موضوع آبزیان کلید خورد.
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران در دیدار معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران با برنامه سازان سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بر تغییر ذائقه مردم ازمصرف پروتئین گوشت قرمز و مرغ به سمت آبزیان تاکید شد.
سید حسین حسینی در این نشست با اشاره به وجود ماهیان ارزان قیمت در کشور گفت: در راستای افزایش فرهنگ آبزی مصرفی و طبخ غذاهای دریایی با ماهیان ارزان قیمتی چون کیلکا، فیتوفاک و آبزیان مشابه که در دسترس عموم مردم است، مقرر شد برنامه ها و مسابقات آشپزی با مضمون غذاهای دریایی و استفاده از آشپزهای سنتی که در طبخ آبزیان تبحر دارند، تهیه و تدوین شود.
وی از برنامه سازان خواست ضمن آشنایی با فضاهای شیلاتی، در تهیه برنامه های تلویزیونی از رستورانهای دریایی، جشنواره های غذایی در استانهای ساحلی و رستورانهای سیار دریایی استفاده کنند.
گفتنی است در این نشست مقرر شد تفاهم نامه ای که سازمان شیلات با سازمان صدا و سیما دارد مورد بازنگری قرار گیرد و مسابقات آشپزی با طبخ غذاهای دریایی نیز در آن گنجانده شود و از بخش خصوصی نیز برای حمایت مالی بهره گرفته شود.
❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر
🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇
♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/