میگو وخواص آن :
میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.
اسیدهای چرب امگا ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است . میگو منبع غنی از ویتامین های A، ، ۶ B ۱۲B ، C، D، E، و املاحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . علاوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است .
موادلازم :
میگو 250 گرم
ماکارونی 1 بسته
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
ادویه ، نمک ، فلفل به میزان لازم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
طــــرز تهیه :
ابتدا ماکارونی را آبکش کرده وکناربگذارید . میگورا با پیاز تفت داده ، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه وسرخ نمایید، درحین سرخ شدن ادویه جات ، نمک وفلفل را اضافه نمایید. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده وسرخ نمایید و مواد آماده شده را لابه لای ماکارونی قرار داده ، بگذارید دم بکشد .( می توانید ازمیگوی چرخ شده برای تهیه این غذا استفاده کنید)