تیتر خبرها

پرورش دهندگان میگوی موند چشم به راه اعتبارات جبران خسارات ناشی از سیل

هیئت مدیره مجتمع پرورش میگوی موند گفت : ورود گل و لای ناشی از سیل اخیر به دهانه کانال آبرسان موند موجب مسدودی این کانال شده و در صورت عدم لایروبی تولید میگو در فصل آتی در این مجتمع متوقف خواهد شد .

اسکندر گلستانی با اشاره به اینکه هر ساله بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن میگو از ۴۵ مزرعه این طرح برداشت می شود اظهار داشت : بدلیل نقش این مجتمع در تولید بیش از ۱۰ در صد میگوی پرورشی استان بوشهر و کمک به تامین امنیت غذائی مردم ، می طلبد تا مسئولین استانی و محلی نگاه ویژه ای به حل مشکلات آن داشته باشند .

گلستانی افزود :در سالهای اخیر شیلات بوشهر با صرف اعتبارات دولتی و اتحادیه این سایت با مشارکت مالی اعضاء نسبت به لایروبی کانال اقدام کرده اند اما لازمه جلوگیری از تکرار آن اجرای طرحی اصلاحی است تا مانع رسوب گذاری رودخانه در دهانه ورودی کانال شود .

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت : در پی درخواست اتحادیه این مجتمع ، برای کمک به رفع این مشکل پیشنهادی ۱۰ میلیارد ریالی از محل ماده ۱۰ و ۱۲ ستاد بحران کشور به دفتر برنامه ریزی و بودجه شیلات ایران ارسال کرده ایم  که این دفتر نیز به وزارت جهاد کشاورزی ارائه کرده است.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

مجمع

آگهی دعوت تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهر در تاریخ 12 / 09 / 1403

جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان …

رئيس سازمان شيلات: براي تامين پروتئين جامعه، توسعه آبزي پروري ضروري است

🔹 رئيس سازمان شيلات گفت: با توجه به افزايش جمعيت جهاني، بالا بردن سهم آبزيان …

حسین درشته خواه به عنوان سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر معرفی شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز با حضور سرهنگ دیده ور فرمانده …

برگزاری کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، مراقبت انسانی سندرمیک بیماری تب دانگ در اداره کل شیلات استان بوشهر:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، …

ملاقات مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران

✅ سردار پایداری مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امروز ۱۵ مهر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *