پروژه تکثیر و پرورش صدف خوراکیبرای اولین باردرکشور درسال 1393 در شهرستان بوشهر و با تاییدیه رسمی از اداره کل شیلات استان در منطقه جزر ومدی دریا بصورت تخصصی و پایلوت کلیدخورد.
آقای سیدپیام قاضی مجری پروژه دانش آموخته رشته شیلات ومدیرعامل شرکت زیست بانان توران سیراف به مدت 4 سال به جمع آوری اطلاعات تکثیر و پرورش در مناطق ساحلی استان بوشهرفعالیت نمود تا بتواند فناوری تولید صدف خوراکی را بدست آورد. سپس طی 3 سال فعالیت خود را درمحیط بسته پرورشی ادامه داد و به نتایج بسیار مثبت در زمینه تکثیروپرورش صدف در مقیاس تجاری دربین کشورهای حاشیه خلیج فارس دست یافت
باحمایت اداره کل شیلات استان بوشهر از این پروژه ملی و ارتباط با سایر ارگان های ذیربط جهت اخذ مجوزهای لازم برای ایجاد مزرعه برای تکثیر و پرورش، اولین مجوز برای این فعالیت صادر گردید.
با توجه به نو بودن این فناوری و وجود معضلات پرورشی و چالشهای محیط طبیعی و همچنین عدم اطلاعات تخصصی و کافی در زمینه تکثیر و پرورش صدف خوراکی درکشور آقای قاضی با جدیت و فعالیت مستمربه این مهم دست یافت. ایشان تمامی ادوات مورد نیاز بخش تکثیر و پرورش را بصورت دست ساز طراحی ومهندسی می نماید.
لازم به ذکر است با توجه به بومی بودن گونه پرورشی، نیاز به ورودگونه جدید برای تولید و همچنین نیاز به غذای کنستانتردرطول پرورش نمی باشد که این خود ازآلودگی های محیط زیستی وهزینه بالای پرورش می کاهد از طرف دیگر با توجه به مناطق وسیع ساحلی جنوب کشور وارزآوری بالا در بخش صادرات این محصول جهت استفاده خوراکی، دارویی، آرایشی وبهداشتی و همچنین صنعت تصفیه فاضلاب شهری تولید آن حائز اهمیت می باشد و باتوجه به فیلتراسیون قوی گونه پروشی می توان جهت کاهش بارآلودگی آب خروجی مزارع پرورش میگو ودیگرآبزیان از آن بهره برد.
این پروژه رتبه اول استارت آپ شیلاتی سال 1399 وهمچنین تاییدیه اداره کل شیلات استان بوشهر، اداره کل محیط زیست، اداره کل دامپزشکی، کمیته راهبردی آبزیان استانداری، پارک علم وفناوری وموافقت اصولی نظام مهندسی را اخذ نموده و بعنوان واحد برتر درصنایع کوچک مورد تقدیر معاون وزیر صمت قرار گرفته است.