خلیج فارس: اداره کل شیلات استان بوشهر در پاسخ به جوابیه اخیر اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان که یکی از دلایل تاخیر زیاد استان در صدور مجوزهای کسب و کار را شیلات معرفی کرده بود، جوابیه ای ارسال کرد.
به گزارش خلیج فارس؛ متن این جوابیه را در ادامه می خوانید:
مدیر محترم پایگاه اطلاع رسانی خلیج فارس
با سلام. پیرو خبر منتشره حاوی جوابیه اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان بوشهر به گزارشی پیرامون “افت 21 رتبه ای بوشهر در شاخص صدور به موقع مجوزهای کسب و کار استان” و اشاره این اداره به تاخیر سازمان شیلات ایران در صدور گواهی الکترونیکی صید برای صیادان بعنوان عمده ترین دلیل افت رتبه استان، خواهشمند است مطابق مقررات پاسخ ذیل را جهت تنویر افکار عمومی عیناً منتشر فرمائید.
۱ – راه اندازی و ثبت درخواست سفر دریائی برای شناورها در درگاه ملی مجوزها از تاریخ ۱۴۰۲/۳/۱ عملیاتی گردیده است که با اطلاع رسانی های قبلی و برگزاری جلسات متعدد با اتحادیه تعاونی های صیادی و مالکین شناورها و همچنین برگزاری جلسه توجیهی برای متصدیان صدور سفرهای دریائی بصورت کامل اجرایی گردیده است و این اداره از آغاز از روند اجرائی آن مطلع و اطلاع رسانی کرده است. بنابراین اعلام این موضوع که ” مدیران شیلات استان از وجود سامانه اظهار بی اطلاعی می کنند” منصفانه نیست.
۲ – مجوزهای سفرهای دریایی شناورهای صیادی در همه استانهای ساحلی کشور بصورت یک ماهه از اول هر ماه شروع و تا پایان ماه اعتبار دارد. بنابراین در ابتدای هر ماه تعداد مراجعین شناورهای صیادی به سامانه بدلیل همزمانی ثبت درخواست افزایش مییابد و بعضاً سامانه دچار اختلال می شود که همین امر مالکین شناورها را ناچار می سازد تا برای دریافت مجوز سفر چند بار درخواست خود را در سامانه ثبت نمایند و این موضوع باعث افزایش چشمگیر تعداد درخواست ها در سامانه ملی مجوزها گردیده است.
از سوی دیگر چنانچه درخواستی در سامانه ثبت شود و مالک یا ناخدای شناور فردای آن روز یا بعد از آن برای دریافت مجوز به شیلات مراجعه نماید با توجه به عوض شدن تاریخ، امکان صدور مجوز سفر دریایی برای متصدی آن در شیلات میسر نیست و متقاضی می بایست مجدداً درخواست خود را در سامانه مجوزها ثبت نماید که خود عاملی برای افزایش درخواست های ثبت شده است.
۳ – قبلاً مدیریت سامانه در اختیار شیلات استان نبوده تا با حذف درخواست های زائد از باقی ماندن آن ممانعت و از کاهش رتبه های استانی ناشی از آن جلوگیری نماید اما با پیگیری های به عمل آمده و اخذ مجوز دسترسی های لازم در سامانه، این مشکل اکنون مرتفع شده و درخواست های زائد بلافاصله حذف می شوند و مشکلات ناشی از آن مرتفع شده است.
۴ – معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع شیلات کشور با اخذ نظرات ادارات استانی در مدت زمان ۲ ماهه بهره برداری از سامانه و جمع بندی آن، گزارشی تهیه و طی نامه های شماره ۷/۱۱۵۱۷الف به تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۱ و ۷/۱۱۶۳۶ الف مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۲ به مرکز مطالعات، پایش و بهبود فضای کسب و کار برای برطرف نمودن ایرادات سامانه ملی مجوزها ارسال کرده است که این مستندات مبین پیگیری های این اداره کل و سازمان شیلات ایران برای رفع مشکلات جامعه صیادی و نیز ممانعت از تضییع جایگاه استان در رتبه بندی های آتی است.
بنابراین انتظار می رود در اجرای فرآیندی که در آغاز راه و جامعه تحت پوشش آن گسترده است و اجرای آن موجبات رضایت کلیه صیادان شمال و جنوب کشور را فراهم ساخته، با نگاه انتقادی سازنده به اظهارنظر در مورد آن پرداخته شود تا زمینه بهبود و توسعه کمی و کیفی بیشتر آن فراهم گردد.
❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر
🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇
♦️ پایگاه خبری شیلات استان بوشهر
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir/