رئیس سازمان شیلات گفت:غذای سالم ، همراه با خود اتکایی تولید داخل، ارزان قیمت و قابل تولید بودن در داخل کشور ، از ضروریات امنیت غذایی در کشور است.
سید حسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شيلات ایران گفت :
پروتئین آبزیان را مترادف با غذای سالم دانست، و گفت: صنعت شیلات، سهم بسیار مهمی در سفره سلامت مردم دارد. در کشور حدود ۱/۲۵۰/۰۰۰ تن تولید آبزیان داریم که ۵۵۷ هزار تن آن، در حوزه آبزی پروری و ۷۵۰ هزار تن، در حوزه صیدی قرار دارد. با وجود ۵۸۰۰ کیلومتر سواحل در کشور، تنها در حوزه صید، از دریا استفاده می کنیم و در حوزه قفس های پرورش دریایی و پرورش آبزیان، هنوز جای کار داریم.
رئیس سازمان شیلات ایران، نقش شیلات را در امنیت غذایی کشور بسیار مهم دانست وگفت: غذای سالم ، همراه با خود اتکایی تولید داخل، ارزان قیمت و قابل تولید بودن در داخل کشور ، از ضروریات امنیت غذایی در کشور است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی یادآوری کرد:پروتئین آبزیان با توجه به داشتن اسیدهای غیر اشباع ضروری، اهمیت و سهم بزرگی، در سلامت افراد جامعه دارد، وی گفت: با توجه به میزان زیاد این چربی ها در آبزیان، تنها با مصرف دوبار غذای دریایی در هفته، می توانیم میزان لازم از این ماده مغذی را دریافت کنیم.
وی گفت: بیش از ۹۵ هزار تن ماهی ارزان در سبد صید کشور وجود دارد، که تنها به پودر ماهی تبدیل می شود، در صورتی که می توان از این ماهی ها با به کار بردن هنر آشپزی، غذاهای لذیذی تهیه کرد.
پایگاه خبری شیلات استان بوشهر