پژوهشکده میگوی کشور ، ۳۱ خرداد سالجاری، کارگاه آموزشی کنترل کیفیت غذا در پرورش میگو، از مجموعه کارگاه های تخصصی آموزشی- ترویجی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده میگوی کشور، دوره آموزشی کنترل کیفیت غذا در پرورش میگو، به صورت وبیناری و با حضور افراد محدود به دلیل ملاحظات بهداشتی بیماری کووید، در محل سالن شیلات بوشهر برگزار شد. مدرس این دوره دکتر علی قوامپور، از محققان عرصه آبزی پروری، به موضوع بسیار مهم غذا و کنترل کیفیت غذا پرداخت. دوره آموزشی کنترل کیفیت غذا در پرورش میگو با رویکرد مدیریت بهینه میگو، یکی از کارگاه های تخصصی آموزشی- ترویجی است که پژوهشکده میگوی کشور از سال ۱۳۹۹ آغاز و در سال ۱۴۰۰ نیز در دستور کار خود دارد.
مخاطبان این دوره دست اندرکاران پرورش میگو در سایت های مختلف پرورشی بودند و با مشارکت اداره کل شیلات استان بوشهر، اتحادیه شرکتهای تعاونی پرورش میگو و شرکت تولید غذای بیضا ۲۱، در کنار پژوهشکده میگوی کشور اجرا شد. محل اولیه ارایه این دوره، سایت پرورش میگوی شیف بود که با هدف برخورداری از آموزشهای چهره به چهره علاوه بر سمینار انجام شود اما با توجه به ضرورت مدیریت سلامت همه حاضران، در سالن جلسات شیلات و همزمان بصورت وبیناری برای سایرین اجرا گردید.
از محورهای مهم مطرح شده؛ اهمیت غذا در آبزی پروری، فرمولاسیون غذا و آثار مرتبط با ماهیت مواد اولیه، اهداف اصلی تولید غذا در فرآیند فرمولاسیون، مقایسه کارایی و تفاوت انواع محصولات غذایی، سازگاری و پایداری در محیط پرورش، ملاحظات بهداشتی مرتبط با مواد اولیه، فرآیند تولید، نگهداری، انتقال و معرفی به محیط برای تغذیه و … بودند. سپس علایم و نکات مهم برای شناسایی غذای با کیفیت مطرح و به تجربیات موجود در بحث تولید انواع غذاهای مختلف اشاره شد. در ادامه جلسه کنترل کیفیت غذا، پرسش طرح شده از حاضران در محل و افراد آنلاین، از سوی مدرس دوره پاسخ داده شد.