تیتر خبرها

خودکفایی ۹۰ درصدی کشور در تولید تجهیزات پرورش ماهی در دریا

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در زمینه تجهیزات پرورش ماهی در دریا وابستگی کامل به واردات داشتیم که از سال گذشته تا ۹۰ درصد به خودکفایی رسیده ایم.

به گزارش خبرنگار ایانا، نبی الله خون میرزایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران با حضور در استان یزد، در مراسم بهره برداری از طرح های ملی وزارت جهاد کشاورزی با حضور رئیس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس، اظهار کرد: سرمایه گذاری های دولت تدبیر و امید در حوزه های شیلاتی باعث رشد چشمگیر این حوزه شده است.

وی افزود: میانگین سرمایه گذاری سالانه صورت گرفته در حوزه شیلات از ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۲ ، به سالانه ۱۳ هزار میلیارد ریال در سال ۹۹ رسیده که افزایش نزدیک به ۱۰۰ درصدی را نشان می دهد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پروژه اسکله های صیادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۰ بندر و ۱۲۰ مرکز تخلیه صید در کشور وجود دارد که در این دوره ۸ ساله نزدیک به ۴۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری برای ترمیم و ایجاد اسکله های صیادی صورت گرفته است و امروز ۲ نمونه از این اسکله ها به مرزبانان جنوب کشور در شهرستان های آبادان و کنارک تحویل داده می شود.

وی در رابطه با پروژه پرورش ماهی در دریا گفت: در زمینه تجهیزات پرورش ماهی در دریا وابستگی کامل به واردات داشتیم که از سال گذشته تا ۹۰ درصد به خودکفایی رسیده ایم و تجهیزات بومی پرورش ماهی، در دریا مستقر شده و در حال تولید ماهی هستند که باعث کاهش نیاز به تامین ارز برای واردات تجهیزات شده است. 

خون میرزایی با بیان این که پروژه شاخص امروز پرورش ماهی تیلاپیا است، عنوان کرد: پرورش تیلاپیا با روش نوین و بومی با تلاش های محققین در مراکز تحقیقات شیلاتی رقم خورده است.

وی افزود: گونه های تیلاپیای پرورشی در بیش از ۱۳۰ کشور و بیش از ۳۲ کشور در منطقه در حال پرورش است و بیش از ۶ میلیون تن در جهان تولید می شود، همچنین دومین گونه پرورشی در دنیا پس از کپور ماهیان است.

رئیس سازمان شیلات ایران در رابطه با ویژگی های این پروژه گفت: در تولید این ماهی، پسآب تولیدی که یکی از نگرانی های فعالیت های کشاورزی است به سمت صفر می رود و استفاده حداکثری از منابع آب صورت می گیرد و آب با چندین بار بازچرخانی و تصفیه مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: در این روش زیست فناورانه، میکرو ارگانیزم ها در محیط پرورش ماهی استقرار دارند و ضایعات پرورش ماهی به مصرف میکروارگانیزم ها می رسد و این میکروارگانیزم ها غذای ماهی را تامین می کنند و همزیستی سالمی را ایجاد می کنند.

خون میرزایی از تلاش های مهندس حجتی و دکتر کلانتری برای ایجاد زیرساخت های تولید این نوع ماهی و حمایت های دکتر خاوازی برای تولید این ماهی تشکر کرد.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

مجمع

آگهی دعوت تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهر در تاریخ 12 / 09 / 1403

جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان …

رئيس سازمان شيلات: براي تامين پروتئين جامعه، توسعه آبزي پروري ضروري است

🔹 رئيس سازمان شيلات گفت: با توجه به افزايش جمعيت جهاني، بالا بردن سهم آبزيان …

حسین درشته خواه به عنوان سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر معرفی شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز با حضور سرهنگ دیده ور فرمانده …

برگزاری کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، مراقبت انسانی سندرمیک بیماری تب دانگ در اداره کل شیلات استان بوشهر:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، …

ملاقات مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران

✅ سردار پایداری مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امروز ۱۵ مهر …

2 دیدگاه

  1. صابر علیزاده

    سلام برای مجوز پرورش ماهی در قفس چقدر هزینهء دارد ؟
    برای ۹۰تن چقدر باید هزینه کرد!؟
    لطفاً به من جواب بدیدممنون .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *