در بازدید مشترک نماینده مردم بوشهر , خارک , گناوه و دیلم و مدیرکل شیلات بوشهر از شهرک شیلاتی رودشور شمالی که با حضور فرماندار گناوه انجام شد راهکارهای تسریع در بهره برداری از این شهرک مورد بررسی قرار گرفت .
مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرک شیلاتی رودشور شمالی اظهار داشت : بجز خط انتقال و شبکه داخلی برق , کلیه زیرساخت های این شهرک با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال هزینه احداث شده که این حجم سرمایه گذاری در زیرساخت بدون استفاده از اعتبار دولتی در بین پروژه های آبزی پروری در کشور بی نظیر است.
علی بازدار تعداد مزارع پرورش میگوی این شهرک را ۵۵ مزرعه اعلام کرد و عنوان داشت : ۳۸ مزرعه ان تاکنون به سرمایه گذاران واگذار شده و علیرغم عدم دریافت تسهیلات عملیات اجرائی ۸ مزرعه آغاز و ۲۰ مزرعه دیگر نیز طی ۲ ماه آتی شروع به ساخت خواهند کرد.
بازدار از تکمیل عملیات اجرائی زیرساخت های مشترک این شهرک تا پایان سال خبر داد و افزود : با توجه به ابلاغ تسهیلات ماده ۵۲ و یارانه های منظور شده در تفاهم نامه جهش تولید انتظار میرود ساخت مزارع این شهرک نیز تا پایان سال آتی خاتمه و کل طرح در مدار تولید قرار گیرد . عبدالکریم جمهیری نماینده مردم بوشهر , خارک , گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی نیز از تلاش هیئت امناء و شرکت شهرک های کشاورزی در اجرای زیرساخت های این شهرک تقدیر کرد و عنوان داشت : لازمست شیلات در احداث مجتمع هائی از این نوع که با سرمایه مردم ایجاد می شود و افزایش تولید و بهبود معیشت و اشتغال مردم حاشیه ساحل را بدنبال دارد تسریع کند