تیتر خبرها

محصولات آبزیان ایران به ۵۰ کشور دنیا صادر می‌شود

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: محصولات آبزیان ایران در زمان حاضر به ۵۰ کشور دنیا صادر می‌شود و در این شرایط افزون بر داشتن بازار‌های گذشته، بازار‌های جدیدی نیز ایجاد شده است.

نبی الله خون میرزایی بیان کرد: کار برداشت میگوی پرورشی از سایت‌های کشور در دست انجام است و پرورش دهندگان اطمینان داشته باشند که شیوع ویروس کرونا هیچ تاثیر منفی بر بازار‌های هدف این آبزی نگذاشته است.

او افزود: بیشتر محصول میگوی پرورشی به خارج از کشور صادر می‌شود و در این شرایط نه تنها بازار‌ها محدود نشده بلکه افزایش نیز یافته است.

رئیس سازمان شیلات ایران عنوان کرد: محصولات آبزیان ایران در زمان حاضر به ۵۰ کشور دنیا صادر می‌شود و در این شرایط افزون بر داشتن بازار‌های گذشته، بازار‌های جدیدی نیز ایجاد شده‌است.

خون میرزایی گفت: محصول میگوی پرورشی ایران همزمان با نیمه دوم سال میلادی به دست می‌آید و تقاضای جهانی در این فاصله زمانی بالاست و مشکلی در زمینه بازار نخواهیم داشت ضمن اینکه مصرف آبزیان در سبد غذایی کشور نیز در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد.

رئیس سازمان شیلات ایران بیان کرد: پارسال برنامه تکلیفی این سازمان برای پرورش میگو ۴۲ هزار تن بود که ۴۶ هزار تن محقق شد و امسال نیز براساس برنامه باید ۵۲ هزار تن محصول برداشت شود که به طور یقین با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان بوشهر این استان در تولید پیشگام خواهد بود.

خون‌میرزایی ادامه داد: براساس برنامه تعریف شده باید سال آینده ۶۰ هزار تن و تا افق ۱۴۰۴، میزان تولید میگوی پروشی در کشور به ۱۰۰ هزار تن برسد.

او درباره بیماری لکه سفید گفت: آلودگی ویروسی بیماری لکه سفید در کنار صنعت پرورش میگو در سراسر دنیا وجود دارد هرچند ایران به لحاظ تنوع بیماری‌های ویروسی موجود در این صنعت وضعیت بهتری دارد.

رئیس سازمان شیلات ایران ادامه داد: در زمان حاضر بیماری لکه سفید در کشور بومی شده و پرورش دهندگان ماهر استان بوشهر همانند الگوی جهانی، پرورش در کنار بیماری را تجربه می‌کنند و با توجه به مباحث تکنیکی، فنی و بهداشتی در حال مدیریت بیماری هستند.

به گفته خون میرزایی انتظار می‌رود با دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی آسیب بیماری لکه سفید به صنعت پرورش میگو کاهش یابد و امروز بهره برداران ما با علم اینکه ویروس در منطقه است در حال فعالیت هستند.

او تاکید کرد: پرورش همه آبزیان مشمول بیمه اجباری خواهد شد و در این زمینه ضمن انجام هماهنگی‌های لازم با صنعت بیمه کشور، حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: وجود بیمه در کنار دانش و تجربه پرورش دهندگان کمک می‌کند که درصورت وقوع خسارت بتوان آن را جبران کرد.

خون میرزایی گفت: امروز براساس تاکید رهبر معظم انقلاب توسعه دریامحور در دستور کار قرار دارد و استان بوشهر به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در این بخش درحال فعالیت است.

او عنوان کرد: پرورش ماهی در دریا دومین ظرفیت کشور درآبزی پروری است که این ظرفیت در استان بوشهر قابل توجه است.

رئیس سازمان شیلات ایران ادامه داد: از مجموع ۳.۶ میلیون تن ظرفیت مطالعه شده پرورش ماهی در خلیج فارس و دریای عمان بیش از ۱.۵ ملیون تن ظرفیت بالقوه در استان بوشهر در بخش پرورش ماهی در دریا شناسایی شده که با مدل‌های کلان و خردی که به تازگی استانداری بوشهر در قالب تعاونی‌ها طراحی کرده‌است امیدواریم الگوی موفقی در کشور در این بخش ارائه شود.

خون میرزایی در باره روش صید ترال گفت: این شیوه مخرب صید از دغدغه‌های سازمان شیلات ایران است و با تمام توان تلاش می‌شود جلو این شیوه صید که منجر به تخریب زیستگاه‌ها می‌شود، گرفته شود..

او عنوان کرد: یک پنجم صید دنیا به روش ترال است یعنی از صد میلیون تن صیدی که در دنیا انجام می‌شود ۲۰ میلیون تن به روش ترال یا کف روب به دست می‌آید..

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به فعالیت پنج ناوگان شناور صید ترال در ایران افزود: ناوگان‌های شناوری در چابهار، بوشهر، هرمزگان و آب‌های بین ایران و عمان و ناوگان سبک صید میگو در استان‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان در این زمینه کار می‌کنند.

خون میرزایی با بیان اینکه ترال به روش‌های سطحی، میان سطحی و نزیک به کف دریا صورت می‌گیرد، تاکید کرد: صید ترال فقط برای آبزیانی به کار می‌رود که روش دیگری برای صیدشان وجود ندارد.

او در باره تولیدات شیلاتی کشور گفت: درمجموع تولید سال گذشته بخش شیلات کشور یک میلیون و ۲۸۲ هزار تن بود که از این میزان ۵۲۵هزار تن در حوزه آبزی پروری و ۷۵۵ هزار تن در زمینه صید بوده و امیدواریم این رقم در سال جاری افزایش یابد.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

مجمع

آگهی دعوت تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان بوشهر در تاریخ 12 / 09 / 1403

جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده نوبت اول شرکت تعاونی مصرف کارکنان شیلات استان …

رئيس سازمان شيلات: براي تامين پروتئين جامعه، توسعه آبزي پروري ضروري است

🔹 رئيس سازمان شيلات گفت: با توجه به افزايش جمعيت جهاني، بالا بردن سهم آبزيان …

حسین درشته خواه به عنوان سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر معرفی شد:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز با حضور سرهنگ دیده ور فرمانده …

برگزاری کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، مراقبت انسانی سندرمیک بیماری تب دانگ در اداره کل شیلات استان بوشهر:

به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر صبح امروز کارگاه آموزشی حشره شناسی آئدس ، …

ملاقات مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران

✅ سردار پایداری مسئول بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امروز ۱۵ مهر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *