به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر سرهنگ دوم محسن منفردیان فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر از توقیف یک فروند موتور لنج بدون مجوز صیادی خبر داد.
وی در این رابطه بیان گفت: در راستای مبارزه قاطعانه با متخلفان صیادی و سو استفاده گران از ذخایرآبزیان که یک سرمایه و ثروت ملی می باشد این یگان تمامی امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی خود را بکار خواهد خواهد گرفت.
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر ادامه داد: در همین راستا عوامل گشت یگان به جهت پیشبرد اهداف یگان در گشت دریایی در آبهای جنوب استان در تاریخ هجدهم خرداد ماه و در ساعت ۱۳:۱۵ ، در آبهای منطقه دیر یک فروند موتور لنج را در دریا مشاهده و با رعایت کلیه موازین شرعی و قانونی مورد بازدید نظارتی قرار گرفت و مشخص گردید فاقد مدارک مالکیتی، ایمنی و مدارک شایستگی دریانوردی و بدون مجوز صید می باشد.
سرهنگ دوم محسن منفردیان افزود: پرونده تخلفات برای این شناور تشکیل و جهت سیر سایر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردید.
در پایان سرهنگ دوم محسن منفردیان با هشدار به متخلفان صیادی افزود: این یگان هیچ گونه ملاحظه و ملاطفتی در برخورد با متخلفان صیادی و صیادان غیر مجاز نخواهد شد.
✍ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر
🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇
♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐 https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐 https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر ۲ در واتس اپ :
🌐 https://whatsapp.com/channel/0029VazH175KAwEiJIwG0T2w
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐 http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐 https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐 http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐https://shilatbushehr.ir
