تیتر خبرها

امسال 2 هزار تن ماهی پرورشی برداشت و وارد بازار می‌شود

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های آبزی‌پروری در استان بوشهر گفت: امسال طرح‌های پرورش ماهی در آب‌های خلیج‌فارس استان بوشهر اجرا و ۲ هزار تن محصول آن وارد بازار می‌شود.

به گزارش خلیج فارس؛ علی بازدار با بیان اینکه استان بوشهر دارای طولانی‌ترین ساحل و مرز دریایی با خلیج‌فارس است تصریح کرد: مکان‌های مختلف در خلیج‌فارس برای پرورش ماهی در قفس شناسایی و تعیین شده که به تولید کنندگان و سرمایه‌گذاران واگذار می‌شود.

وی، با اشاره به صدور مجوزهای پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر خاطر نشان کرد: تاکنون مجوزهای متعددی برای مشارکت بخش خصوصی در پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس صادر شده که امسال به ظرفیت 3 هزار تن آن وارد چرخه تولید و فعالیت می‌شود.

مدیرکل شیلات استان بوشهر از آماده افتتاح 4 طرح پرورش ماهی در قفس در استان خبر داد و بیان کرد: این 4 طرح تا سه ماه آینده راه‌اندازی می‌شود.

بازدار با بیان اینکه بچه ماهی در 16 قفس در خلیج‌فارس برای پرورش، ذخیره‌سازی شده است تصریح کرد: در این قفس‌های پرورشی یک میلیون و 600 هزار قطعه بچه ماهی ذخیره سازی شده که پس از پرورش و رسیدن ماهیان به وزن مورد نظر برداشت می‌شود.

وی، کل ظرفیت اسمی قفس‌های پرورش ماهی در استان بوشهر را 4 هزار تن دانست و گفت: امسال بر اساس برنامه‌ریزی 2 هزار تن ماهی پرورشی برداشت و وارد بازار می‌شود.

مدیرکل شیلات استان بوشهر، گونه ماهی پرورشی را «سی‌باس» دانست و بیان کرد: ماهیان پرورشی پس از فرآوری زمینه صادرات آنها به کشورهای مختلف فراهم می‌شود.

بازدار با اشاره به اینکه تاکنون 28 قفس برای پرورش ماهی در دریا مستقر شده است افزود: طرح‌های پرورش ماهی در قفس ضمن اینکه در رونق اقتصادی استان نقش مهم دارد، اشتغال‌زایی لازم در نوار ساحلی و توسعه صنایع فرآوری را فراهم کرده است.

طرح پرورش ماهی در قفس یکی از پروژه‌های مهم و بسیار اثرگذار در این استان است که با همکاری بخش خصوصی در راستای تحقق شعار سال انجام می‌شود.

ظرفیت هر قفس مستقر شده در خلیج‌فارس تولید 125 تن ماهی پرورشی است

بر اساس آمار مسئولان شیلات ،  ظرفیت هر قفس مستقر شده در خلیج‌فارس تولید 125 تن ماهی است که در این راستا رعایت مسائل زیست محیطی در دریا و خشکی شده است.

طرح پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس نقش مهمی در حفظ ذخایر آبزیان در حال انقراض دارد چراکه اکنون منابع و ذخایر آبزیان دریایی در خلیج فارس کاهش چشمگیری یافته است.

طرح پرورش ماهی در قفس با پرداخت تسهیلات بانکی راه‌اندازی شده است که در این بخش از سرمایه‌گذاران حمایت‌های ویژه می‌شود.

جلوگیری از تخریب زیستگاه‌ها و ذخایر آبزیان در خلیج‌فارس، اشتغال‌زایی، صادرات و افزایش درآمد ساحل‌نشینان از ویژگی‌های پرورش ماهی در قفس در این سواحل است که مصداق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در بخش تولید، صادرات و اشتغال‌زایی محسوب می‌شود.

درباره ی yarahmadi

مطلب پیشنهادی

افزايش ارزش صادراتي محصولات شيلاتي براي تحقق شعار سال/كمك وزارت امور خارجه براي گسترش بازارهاي شيلاتي

افزايش ارزش صادراتي محصولات شيلاتي، تراز مثبت تجاري را تقويت كرده و جهش توليد را …

دیدار مدیرکل شیلات استان بوشهر با سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی استان:

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر صبح امروز عقیل امینی مدیرکل شیلات …

گزارش عملكرد استانهاي لرستان، بوشهر و سيستان وبلوچستان (آب هاي داخلي)

گزارش عملكرد اداره كل شيلات لرستان: افزايش توليد تخم چشم زده ماهي قزل آلا در …

? گزارش ویژه(۱)
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در گردهمایی مدیران ستادی و استانی سازمان شیلات ایران خبر داد:

✅آغاز شناسنامه دار کردن مزارع و شناسه دار کردن محصولات شیلاتی: عملیات شناسنامه دار کردن …

توليد بيش از ۱.۳ ميليون تن آبزي/ مشاركت مردم و بهره برداران در سياست‌گذاري

توليدات شيلاتي در كشور با رشد ۸ درصد از يك ميليون و ۲۵۰ هزار تن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *